Primul model LaFerrari este de vânzare pe piața second-hand din Germania

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 04.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un dealear de automobile din Germania vinde primul exemplar LaFerrari pentru suma de 2.4 milioane euro.

Semco GmbH, un dealer de automobile din Munchen, Germania oferă la vânzare primul exemplar din producția de serie a supercarului italian LaFerrari. Conform anunțului de pe siteul dealerului, automobilul are doar 200 km rulați și poate fi achiziționat pentru suma de 2.380.000 euro. Când Ferrari a prezentat acest model la Salonul Auto de la Geneva de anul trecut, prețul cerut era de 1.3 milioane de euro. Însă, nu este așa de ușor să cumperi un LaFerrari direct de la producător. Ferrari are deja peste 1.000 de comenzi pentru acest model, dublul producției anunțate.

Ferrari LaFerrari este animat de motorul cu 12 cilindri în V ce dezvoltă 800 CP și 700 Nm asociat cu un motor electric de 120 kW și 270 Nm. Puterea totală disponibilă pentru aces supercar este de 950 CP. Are nevoie de mai puțin de trei secunde pentru a atinge 100 km/oră și de șapte secunde pentru ca vitezometrul să indice deja 200 km/oră. După 15 secunde, un LaFerrari rulează deja cu 300 km/oră, iar viteza maximă este de 350 km/oră.

Via worldcarfansmobile.de

Comentarii (9)

  • TruthSeeker
    Daca o faceau romanii, se numea bisnita.
    Daca o fac nemtii, se numeste afacere.
    35 8
  • bisnitar profesionist
    se numeste afacere pentru ca nemtii fac bani fara sa dea km inapoi.

    nu e vorba doar de a cumpara si de a vinde, la ei e vorba de profesionalism, arta de a pastra si a crea noi contacte, exclusivism, rulaj in loc de teapa cu profit mare, renume si tot asa, de asta sunt nemti si de asta se numeste afacere.
    28 8
  • @bisnitar profesionist
    1 masina din 3 din Germania are km dati inapoi, a fost articol in revista ADAC pe anul trecut
    16 3
  • @ TruthSeeker
    Se numeste afacere pentru ca vorbim de un model foarte exclusivist iar noul proprietar chiar daca va plati 2.38 milioane euro tot nu va iesi in pierdere pentru ca in urmatorii ani valoarea masinii va fi mult mai mare . Bisnita se poate numi ceea ce se intampla in prezent in Cuba unde de la ridicarea interdictiei de a se importa masini noi/second-hand ce data din 1959 gasim niste preturi de-a dreptul astronomice pentru niste masini comune . Un Peugeot 508 nou in Cuba se vinde cu 262,000 $ ( !!! ) iar masini Renault secon-hand din 2005 se vand cu 25,000 $ ( http://www.autoblog.com/2014/01/04/cuba-opens-car-sales-400-percent-markups/ ) . In prezent in Germania pretul unui Sandero nou a coborat sub 7,000 EUR insa sa nu ne mire daca vom citi stiri ca in Cuba se vinde cu 25,000 $ sau chiar mai mult .
    4 3
  • qwerty
    WOW! Exemplarul nr 1 /499 este si cel mai valoros dintre toate.
    Mai mult ca sigur in cativa ani va valora mult mai mult. Este o investitie sigura.
    8 1
  • Bijnitar falit
    Aici crezi ca lumea plateste Ferrari de la tine cu km dati inapoi??te inseli in germania se practica sportul cu km daca nu stiai, nu e lege pt asa ceva.
    3 7
  • Marius de Frankfurt
    In mai tot ce fac nemtii sunt ff seriosi, unii fac si bisnita dar daca te uiti la ei sunt straini veniti in Germania si care spun ca sunt nemti da vezi pe fata lor ca sunt cam bronsati etc.

    Vad numai cand din 2 benzi se face 1 si aici merge unul din stg ´si altul apoi din dr nu se baga 100 din stg si ceilalt injura si se mai bat.
    Am intrebat un neamt de ce nu se baga si spunea ca nu se face asa ceva...corectitudinea asta la ei este fenomenala.
    9 3
  • Cam mic pretul....
    Ce conteaza ca are kilometri dati inapoi sau inainte. Daca ai 2,3 mil de Euro nu-ti pasa de asta, inseamna ca ai in spate o avere colosala, iar 2,3 mil de Euro sunt bani de buzunar pierduti intr-o luna. Doar nu credeti ca o sa plateasca vreun inginer banii astia... Ii da vreun arab plictisit cu petrodolari sau vreun chinez care vrea sa plagieze Ferrariul.

    Incetati cu stereotipurile alea ca nemtii sunt intruchiparea corectitudinii, moralei, perfectiunii si bla bla bla. Fiecare padure are uscaciunile ei. Cand ai o tara dezvoltata, ai si un popor dezvoltat si deschis la minte. Dar cand poporul tau a stat jumatate de secol in comunism, ce sa mai vrei de la el cand are creierul spalat si gandeste cu televizorul?
    7 1
  • @EU MA
    peste tot se practica asta cu km dati inapoi, dar omul vorbea de nemti, nu de arabi sau alte natii care vand si ei masini in germania.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru