LaFerrari

Marti, 25 Octombrie 2022 | Modele noi

Ferrari pregătește un succesor pentru legendarul hypercar LaFerrari

Potrivit unui document secret scăpat pe internet, Ferrari ar urma să lanseze un succesor pentru legendarul LaFerrari în 2024. În document este precizat numele de cod al noului model, F250, dar și numărul de unități care vor fi produse, mai exact, 828.
Joi, 01 Septembrie 2016 | General

Cine va fi norocosul? Ferrari va produce un exemplar suplimentar de LaFerrari pentru a sprijini victimele cutremurului din Italia

Ferrari a anunţat că va produce un exemplar suplimentar al supercarului LaFerrari pe care îl va vinde la licitiatie. Banii obţinuţi vor fi donaţi victimelor cutremurului din 24 august.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Accidente exotice

Unul dintre cele 499 de exemplare de LaFerrari, distrus pe străzile din Budapesta

Unul dintre cele numai 499 de exemplare de LaFerrari a fost distrus în urma unui accident suferit pe străzile din Budapesta.
Vineri, 27 Martie 2015 | Modele noi

Ferrari nu va face motoare V12 turbo

Contrar speculaţiilor, Ferrari nu va apela la supraalimentare pentru gama sa de motoare V12. O sursă din cadrul mărcii italiene anunţă variante hibride ale viitoarelor modele echipate cu motoare V12.
Miercuri, 18 Martie 2015 | Siguranta

Ferrari recheamă în service toate exemplarele LaFerrari construite pentru înlocuirea rezervoarelor de carburant

Ferrari a informat toţi proprietarii modelului LaFerrari de o campanie voluntară de înlocuire gratuită a rezervorului de carburant cu o unitate îmbunătăţită.
Miercuri, 20 August 2014 | Concepte

Ferrari F80: un supercar extrem imaginat de designerul Adriano Raeli

Există designeri a căror imaginaţie depăşeşte cele mai radicale modele lansate vreodată de constructorii auto. Ferrari F80 este unul dintre ideile cu potenţial care ar r3evoluţiona designul auto odată ajunse pe şosea.
Luni, 21 Iulie 2014 | Modele noi

Ferrari LaFerrari va primi o versiune XX de 1.050 CP în 2015

Italienii de la Ferrari vor dezvolta o versiune mai performantă a lui LaFerrari, alături de o decapotabilă. LaFerrari XX este aşteptat să dezvolte 1.050 CP.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Formula 1

Ferrari a testat din nou un LaFerrari cu noul motor turbo V6 de 1.6 litri pentru Formula 1

Ferrari a efectuat un nou test cu supercarul LaFerrari echipat cu un motor turbo V6 de 1.6 litri, care va fi folosit în Formula 1 din acest an. Evenimentul poate constitui însă şi o pregătire pentru un asalt la clasa LMP1 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans.
Sambata, 04 Ianuarie 2014 | General

Primul model LaFerrari este de vânzare pe piața second-hand din Germania

Un dealear de automobile din Germania vinde primul exemplar LaFerrari pentru suma de 2.4 milioane euro.
Luni, 02 Decembrie 2013 | Formula 1

VIDEO: Ferrari ar fi testat motorul turbo de F1 pe un LaFerrari

Ferrari a testat la Fiorano motorul turbo V6 de 1.6 litri pentru sezonul 2014 al Formulei 1 amplasat pe supercarul LaFerrari, potrivit presei internaţionale.
Marti, 06 August 2013 | O lume nebuna

Un filipinez şi-a cumpărat un Ferrari F12 Berlinetta doar pentru a intra pe lista scurtă pentru achiziţia unui exemplar LaFerrari

Ca să intri pe lista scurtă din care se vor alege posesorii celor 499 de exemplare LaFerrari, trebuie să fi cumpărat cel puţin 5 modele anterioare ale mărcii. Ce faci însă dacă ai ajuns abia la borna 4?
Vineri, 22 Martie 2013 | Modele noi

Maserati vrea să construiască un nou supercar pe platforma noului LaFerrari

Italienii de la Maserati vor să repete experienţa MC12 în compania platformei lui Ferrari LaFerrari. Doar 50 de exemplare ale acestui model vor fi construite, spun englezii de la Car.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Martie 2013 | GENEVA 2013

LaFerrari şi gama Golf 7, cele mai populare premiere de la Salonul Auto de la Geneva

Potrivit unui studiu de audienţă, cele mai titrate modele expuse la Salonul Auto de la Geneva au fost supercarurile McLaren P1 şi Ferrari LaFerrari, alături de gama Golf.
Luni, 11 Martie 2013 | Economic

UPDATE: LaFerrari a adunat deja 1000 de comenzi, dublul producţiei anunţate

Ferrari a anunţat oficial că cel mai nou supercar al său, LaFerrari, urmaşul lui Enzo, a adunat deja 1000 de clienţi interesaţi să achite preţul de 1.3 milioane de euro.
Vineri, 08 Martie 2013 | GENEVA 2013

Luca di Montezemolo: "Avem peste 700 de comenzi pentru noul LaFerrari"

Deşi a anunţat oficial că noul LaFerrari va fi produs într-o serie limitată la doar 499 de exemplare, peste 700 de clienţi şi-au arătat interesul pentru achiziţionarea primului model al Căluţului Cabrat desenat independent de centrul de design Ferrari.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

LaFerrari - succesorul lui Enzo devine cel mai puternic Ferrari din istorie

LaFerrari este numele inedit al modelului care îl înlocuieşte pe Enzo în gama constructorului italian. Este cel mai rapid şi puternic Ferrari din istorie şi are un sistem de propulsie hibrid.

Tag-uri similare

Ferrari, Ferrari Enzo, Ferrari LaFerrari, LaFerrari, comenzi Ferrari, comenzi LaFerrari, Ferari LaFerrari, pret laFerrari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru