Unul dintre cele 499 de exemplare de LaFerrari, distrus pe străzile din Budapesta

de Daniel Popescu
Luni, 02.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Unul dintre cele numai 499 de exemplare de LaFerrari a fost distrus în urma unui accident suferit pe străzile din Budapesta.

Esential 499 este numărul exemplare de LaFerrari produse de constructorul italian
Ferrari a adoptat o politică strictă în privinţa dezvoltării celui mai puternic supercar al său, LaFerrari, pe care l-a produs în numai 499 de exemplare care au fost comandate înainte de începerea procesului de fabricaţie.

Unul dintre ele a dispărut însă din colecţia universală după ce proprietarul acestuia a avut parte de un accident serios pe străzile vecinilor maghiari, chiar în capitala Budapesta. Circumstanţele în care a avut loc accidentul nu sunt pe deplin cunoscute, însă cert este că partea stânga-faţă a suferit daune majore.

LaFerrari beneficiază de puterea de 800 de cai ai unui motor aspirat V12 la care se adăugă un motor electric de 163 de cai putere. Preţul de listă al unui exemplar a fost de 1.3 milioane de euro, însă cei mai mulţi clienţi au optat pentru diverse personalizări care au crescut substanţial costurile de achiziţie. La începutul acestui an, Ferrari a chemat în service toate exemplarele de LaFerrari pentru înlocuirea rezervorului de carburant. 

AICI poți vedea cum a avut loc accidentul

Comentarii (7)

  • Distrus??? Dar ce are, draga? Putin lovit in fata, dar nu vad nici o dauna care sa nu poata fi reparata. Sau masinile astea de colectie is ca si cristalul, daca le-ai ciobit putin nu-s mai bune?
    25 1
  • De aia nu mai pot eu....asa o sa ajunga jumatate la ce posesori au. Majoritatea sunt copii de bani gata la volan.
    7 7
  • însă cert este că partea stânga-faţă a suferit daune majore :)))
    Looks more like dreapta to me
    16 1
  • aceasta masina a fost condus de un bosorog patron din Italia
    3 2
  • aurelian
    OFERTA DEOSEBITA=Ce puteti pierde?=NIMIC (doar un email pe care mi-l trimiteti).Ce puteti castiga..la inceput intre 100-300 EURO stand comod acasa in fata calculatorului 1-3 h..,apoi mult mai mult decat puteti visa - depinde de CUM veti *munci*. Vi se asigura un *training* special motivational care va creste calitatea dv. profesionala si umana. Sigur este ceva deosebit pt dv. ..*daca crezi ca poti sau NU poti sa intampla* Relatii la email: ganditorul.20000@yahoo.com
    0 8
  • Mai rau imi pare de amaratii care isi lovesc rablele lor luate cu 500 de mii km km reali cu cateva mii de euro sau amaratii de Dacioti care nu isi permit o masina mai acatarii. Sincer nu ma misca acest incident. Poate sa se intample la toate la fel..nu imi pasa.
    2 0
  • Tie care ai dat titlul ti se va rupe capul de destept ce esti! sau sunt cumva banii tai? Sa ti se rupa inima pentru oameni nu pentru fiare!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru