Ferrari pregătește un succesor pentru legendarul hypercar LaFerrari

de Tiberiu Safta
Marti, 25.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unui document secret scăpat pe internet, Ferrari ar urma să lanseze un succesor pentru legendarul LaFerrari în 2024. În document este precizat numele de cod al noului model, F250, dar și numărul de unități care vor fi produse, mai exact, 828.

Celebrul hypercar Ferrari LaFerrari ar urma să primească un succesor în următorii doi ani. Potrivit unui document al mărcii italiene, "scurs" pe un forum italian, viitorul înlocuitor al emblematicului LaFerrari ar urma să fie lansat în 2024.

Documentul arată că vor fi lansate 3 versiuni ale acestui model, care poartă numele de cod F250. Prima versiune va fi lansată în octombrie 2024, iar aceasta va fi produsă în 599 de exemplare. A doua versiune va fi una extremă, construită special pentru circuit. Este vorba de un viitor model XX, care va fi lansat în iulie 2026 și care va fi produs în doar 30 de exemplare.

La final, cea de-a treia versiune va fi una decapotabilă sau spider, programată să apară în octombrie 2027 și care va fi produsă în 199 de exemplare. Astfel, dacă sunt luate în considerare toate versiunile, înlocuitorul lui LaFerrari va fi produs în 828 de exemplare.

Documentul mai dezvăluie că Ferrari a început testele cu noua mașină încă din luna iulie a acestui an.

Prototipul în sine va fi testat începând din februarie 2023, iar versiunile preserie vor apărea în primele luni ale lui 2024.

Este posibil ca viitorul hypercar Ferrari să fie un model hibrid. Deocamdată, însă, detaliile despre propulsor și alte tehnologii rămân un secret.

via Auto Pareri

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    https://www.youtube.com/watch?v=ff2p3o6FFCw
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru