Skoda completează gama Enyaq iV cu versiunea de top Sportline iV 80x: 265 CP și două motoare electrice

de Alexandru Monenciu
Marti, 08.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Enyaq iV, primul SUV electric al brand-ului din Mlada Boleslav, poate fi comandat acum și în versiunea de top Sportline iV 80x. Aceasta este echipată cu două motoare electrice și dispune de 265 cai putere.

La începutul lunii februarie, Skoda a anunțat că SUV-ul electric Enyaq iV poate fi comandat și în versiune Sportline. Inițial au fost disponibile doar două motorizări, însă acum a venit momentul să facem cunoștință cu a treia. Cea mai puternică dintre toate. Este vorba despre Enyaq Sportline iV 80x.

Aceasta este echipată cu două motoare electrice (câte unul pe fiecare punte, rezultând astfel o tracțiune integrală) care dezvoltă împreună 265 de cai putere și 425 Nm cuplu. Skoda nu a precizat cât îi ia noii versiuni să atingă 100 de km/h, dar viteza maximă rămâne limitată la 160 de km/h.

Noul Enyaq Sportline iV 80x poate circula mai bine de 500 de kilometri cu o singură încărcare, mulțumită unei baterii cu capacitatea de 82 kWh.

Toate versiunile Enyaq Sportline vin cu mai multe elemente exterioare finisate în negru lucios, cu jante de 20 de inch (cele de 21 de inch sunt opționale), dar și cu mai multe dotări standard.

Lista include, printre altele, faruri full-LED Matrix, sistemul multimedia cu display de 13 inch, pedale din aluminiu și scaune sport îmbrăcate în microfibră și piele.

Head-up Display-ul cu realitate augmentată, sistemul Park Assist și tehnologia Travel Assist, care permite un condus semi-autonom, sunt incluse pe lista de opționale.

via Skoda

Comentarii (7)

  • ACE - Craiova
    Preturile asteptate sunt:

    - iV80X AWD - de la 49.188 €
    - iV 80X AWD Sportline - de la 53.188€
    19 7
  • Arogantu'
    Iuteala maxima 160km\h!Cat o Dacia SuperNova.Progres!
    20 22
  • netam-nissan
    frumușică, aduce cu autobuzele Skoda Karossa din anii 60, alea rotunjite ca un obuz și cu motorul într-un găvan lângă șofer.

    și viteza-i cam aceeași, poate doar zero-suta să fie mai vioaie dar nu cred, altfel ne-o spuneau și nouă.
    15 9
  • Poate fi el Limitata la 160 dar sa fie neaparat pt prietenul Edickkkk cu Baterii Solid state ca altefel nue de bine...@Edickkk cand ai de gand sa imi raspunzi la intrebarile de la celalate electrice?
    14 10
  • Terchina76
    Pentru intrebarile tete-a-tete,Edikk iti sta la dispozitie la șourumu' Tesla,mai precis la departamentul servicii intretinere si curatenie.
    11 5
  • Anonim
    Rupe asfaltul pana la 160 de km/h apoi te da cu,capul de parbriz frana brusca sa nu treaca de limitare . Bravoo eu o sa cumpar cand ajung cu limitarea la 50 km /h
    8 6
  • Ce mizerie... De ce ii trebuie 265 de cai pt 160 km/h?! Toti producatorii au luat-o pe ulei cu trendul ăsta al mizeriilor electrice... Urmeaza Ferrari, Lamborghini si Bugatti...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru