Skoda introduce în România un serviciu de rezervări online: mașinile de pe stoc, disponibile cu avans de 100 de euro

de Daniel Popescu, Foto: Skoda
Marti, 19.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a anunțat lansarea unui serviciu de rezervări online pentru mașinile disponibile pe stoc în schimbul unui avans de 100 de euro, iar finalizarea tranzacției va avea loc la dealerul preferat.

Mai mulți constructori auto au lansat în ultima perioadă diverse servicii de rezervare online pentru mașini, pe măsură ce gradul de utilizare a internetului a crescut constant în ultimii ani.

Cel mai recent exemplu vine din partea celor de la Skoda, care au anunțat că modelele disponibile în stoc pot fi rezervate pe o platformă dedicată.

Clienții interesați aleg modelul și distribuitorul preferat, iar apoi plătesc un avans de 100 de euro, care este promovat drept taxă de rezervare. Mașina este rezervată pentru o perioadă de 30 de zile de la data confirmării rezervării. 

Ulterior, procesul de vânzare este realizat prin intermediul dealerului ales de cumpărător, iar mașina este livrată la showroom-ul selectat de client.

Anularea rezervărilor se poate face prin completarea unui formular sau trimiterea unui mail la adresa rezervari-skoda@porsche.ro care să conțină codul de rezervare. 

Primul sistem de rezervare online pentru modelele aflate pe stoc a fost lansat de Dacia în vara anului 2018, însă de atunci au apărut servicii asemănătoare și din partea altor producători.

Renault a prezentat un serviciu similar în luna februarie, iar exemplul a fost urmat de Volkswagen la jumătatea lunii aprilie.

Via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru