Vanzari online

Vineri, 18 Septembrie 2020 | Intern

Record: Groupe Renault România a ajuns la vânzări online de 30 de mașini pe zi

Groupe Renault România a înregistrat un record al vânzărilor în mediul online, în ultima lună, cu 30 de unități pe zi. Până acum, peste 2.500 de clienți au ales să achiziționeze un automobil Dacia sau Renault pe platformele de e-commerce.
Marti, 19 Mai 2020 | Intern

Skoda introduce în România un serviciu de rezervări online: mașinile de pe stoc, disponibile cu avans de 100 de euro

Skoda a anunțat lansarea unui serviciu de rezervări online pentru mașinile disponibile pe stoc în schimbul unui avans de 100 de euro, iar finalizarea tranzacției va avea loc la dealerul preferat.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Intern

Noi servicii pentru clienții Dacia și Renault: livrarea vehiculelor la domiciliu și plata integrală online

Groupe Renault România a introdus noi servicii pentru platformele sale de vânzări online. Clienții Dacia și Renault au posibilitatea să achite mașina dorită integral online și, de asemenea, pot alege serviciul de livrare la domiciliu, evitând interacțiunea fizică sau deplasarea la showroom.
Joi, 12 Martie 2020 | Industrie

Ford vrea să reducă rețeaua europeană de dealeri: “Trebuie să ne concentrăm mai mult pe vânzările online”

Ford are un plan pentru reducerea numărului de dealeri la nivel european, în special în Marea Britanie, astfel încât să taie costurile și să se concentreze pe vânzările mașinilor în mediul online, potrivit declarațiilor președintelui Stuart Rowley.
Vineri, 15 Februarie 2019 | Intern

Renault România lansează o platformă de vânzări online: modele disponibile în stoc la prețuri promoționale

Renault România a lansat o platformă de vânzări online care permite clienților să achiziționeze rapid mașini aflate pe stoc prin plata unui avans de 500 de euro.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | General

Dacia a lansat o platformă de vânzări online în Marea Britanie: clienții pot cumpăra orice model din gama constructorului

Dacia a lansat o platformă de vânzări online pentru piața din Marea Britanie, prin care clienții pot achiziționa orice model din gamă indiferent dacă vor achita contravaloarea cash sau printr-un împrumut.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Tehnologie

Volkswagen va lansa în 2020 o platformă online pentru vânzări: "Clienții nu vor mai merge la dealer pentru accesarea serviciilor"

Grupul Volkswagen va lansa în 2020 o platformă online prin care va vinde mașini și servicii, va gestiona plățile ratelor și va furniza update-uri software, astfel încât clienții să nu mai facă vizite la dealeri.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Industrie

Mercedes-Benz experimentează vânzarea de maşini online în Germania

Brandul premium german a pus la punct un program de achiziţie auto online dedicat clienţilor tineri. Aceştia pot cumpăra exemplare A-Klasse sau CLA gata configurate cu pachete de asigurări, finanţare şi avantaje adiţionale incluse.
Marti, 13 August 2013 | Industrie

Mercedes-Benz va comercializa maşini pe internet

Mercedes-Benz vrea să intre pe segmentul vânzărilor de automobile pe internet. Până la sfârşitul anului curent, nemţii vor implementa un sistem de comercializare online pentru pieţele din Germania şi Polonia.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Industrie

Italia: Dacia vinde maşini pe internet

Dacia face un pas curajos şi intră în lumea comerţului online. Marca din Mioveni nu face asta cu accesorii, piese sau echipamente, ci direct cu maşini noi. Pentru moment, totul se întâmplă în Italia.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Sandero, Italia, Sandero, vanzari Dacia, modele noi Dacia, Automobile Dacia, vanzari online, automobile noi Dacia, comert online
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru