Skoda Kodiaq RS vine în 2018: modelul de performanță va avea modificări subtile de design și un cuplu generos

de Daniel Popescu
Vineri, 01.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Kodiaq RS, versiunea de performanță a SUV-ului ceh, va fi disponibilă pe piață începând din 2018 cu modificări minore de design, tracțiune integrală și propulsie diesel.

Gama de performanță a celor de la Skoda include în prezent doar un Octavia RS, însă aceasta este pe punctul de a primi un nou membru prin intermediul lui Kodiaq RS.

Confirmat oficial încă de la începutul anului, Skoda Kodiaq RS va fi lansat în 2018, prezentarea urmând să aibă loc cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Noul Kodiaq RS va fi disponibil în versiune cu 5 și 7 locuri și va beneficia de o serie de modificări minore de design pentru a avea un aspect mai sportiv. Astfel, printre noutăți s-ar putea număra o bară de protecție și o grilă mai agresive, dar și câteva elemente sportive la interior.

Potrivit unor declarații oficiale ale reprezentanților Skoda, Kodiaq RS va avea tracțiune integrală și va fi disponibil doar cu propulsie diesel, cel mai probabil sub forma unui motor biturbo de 2.0 litri prezent pe modele precum Volkswagen Tiguan sau Passat și care oferă 240 de cai putere. Publicația Autocar susține însă că modelul va fi disponibil și cu o motorizare pe benzină.

Skoda are speranțe mari de la noul model de performanță, mai ales că și Octavia RS acaparează în prezent 20% din vânzările modelului compact.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru