Skoda Kodiaq Sportline poate fi comandat și în România: SUV-ul cehilor are motor diesel de 190 CP, iar prețurile pornesc de la 35.200 de euro

de Cornel Șocariciu
Marti, 30.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Kodiaq Sportline este disponibil și pe piața din România. Versiunea este adresată celor care își doresc un SUV cu un look ceva mai agresiv și este disponibilă doar cu motorul diesel de 190 CP. Prețul de pornire este de 35.218 euro.

La începutul anului trecut, Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea Kodiaq Sportline. Așa cum sugerează și numele, Skoda Kodiaq Sportline este adresat celor care își doresc un SUV cu un design ceva mai agresiv, dar totuși nu la fel de pretențios ca noul Kodiaq RS, model pe care l-am văzut în premieră în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Din punct de vedere al designului, Kodiaq Sportline se remarcă prin nuanța de negru adoptată pentru grila radiatorului, oglinzile laterale și ornamentele geamurilor. Standard, SUV-ul din Mlada Boleslav este oferit cu jante de 19 inch, dar opțional clienții pot alege jantele cu diametrul de 20 de inch (1.300 de euro). În plus, cehii au amplasat pe aripile față și logo-ul "Sportline".

Pentru interior, Skoda a pregătit scaune sport acoperite cu Alcantara, pedale sport și un volan îmbrăcat cu piele.

Pe piața din România, Skoda Kodiaq Sportline este disponibil exclusiv cu motorul diesel de 2.0 litri de 190 CP.

Resursele unității sunt gestionate cu ajutorul unei transmisii automate DSG cu 7 trepte și prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală. Prețul de pornire pe piața din România este de 35.218 euro cu TVA.

Comentarii (2)

  • 35.000 de Euro pret de pornire pentru o Skoda....totusi... putina decenta...
    7 5
  • Anonim
    Ai vazut cum arata masina ? Ai 2 litrii 190 cp 4x4 cat ai vrea sa coste ? Dacia Duster varianta de varf trece de 20.000 de euro . Skoda a progresat mult si raportat la pret ,calitate ,spatiu, dotari la unele modele este peste WV .
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru