Skoda ne invită în interiorul conceptului său electric: Vision E va avea scaune care se rotesc și un volan retractabil

de Bogdan Mirică
Joi, 06.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Vision E ne invită în habitaclul său futurist: conceptul electric 100% va avea scaune are se rotesc pentru a permite accesul și un volan retractabil pentru momentele în care mașina se conduce autonom.

După ce am văzut cum arată exteriorul noului Skoda Vision E, conceptul pur electric al cehilor, constructorul din Mlada Boleslav a decis să ne ofere și o schiță din interior. Imaginea trădează configurația habitaclului și confirmă speculațiile potrivit cărora acest prototip ar urma să prezinte și viziunea Skoda asupra mașinilor autonome.

Prin urmare, noul Skoda Vision E va fi un concept electric și autonom, creat pentru a le oferi pasagerilor mai mult spațiu interior și mai mult timp pentru ei. Interiorul poate fi accesat mult mai ușor datorită ușilor cu deschidere opusă și lipsei montantului B. Mai mult, scaunele se rotesc pentru a permite intrarea și ieșirea din mașină.

Designul futurist este sugerat de o mulțime de ecrane, de încărcătoare prin inducție pentru telefoanele mobile (poziționate în fiecare ușă), de un volan care poate fi retractabil și de scaune față care se pot înclina pentru a oferi momente de relaxare pasagerilor.

Esential 2020 este anul în care va debuta primul model electric Skoda.
Propulsia conceptului va fi pur electrică, dovadă și absența unui tunel central, detaliu care contribuie și el la ideea de spațiu în habitaclu.

Noul Skoda Vision E anunță un viitor model electric al cehilor, programat să debuteze pe platforma specială creată de părintele Volkswagen și denumită MEB.

Data lansării unei versiuni de serie a fost fixată pentru anul 2020, astfel ca până în 2025 gama Skoda să însumeze cinci modele cu propulsie electrică.

Noul Skoda Vision E Concept va fi dezvăluit complet cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, programat luna aceasta.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru