Skoda: Noua generație Superb debutează în a doua jumătate a lui 2023

de Alexandru Monenciu
Vineri, 17.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul ceh de automobile a dezvăluit lansările pregătite pentru perioada următoare. În a doua jumătate a anului curent vom face cunoștință cu noua generație Superb, dar și cu Kodiaq PHEV.

Reprezentanții Skoda tocmai au ținut conferința de presă anuală, în care s-a vorbit despre rezultatele financiare ale anului trecut, dar și despre noile modele care vor intra în gamă. Desigur, aici intră și modelele care vor primi un facelift în perioada următoare.

Așadar, în viitorul nu foarte îndepărtat, Skoda va prezenta noile Kamiq și Scala facelift. De asemenea, SUV-ul electric Enyaq va primi un nivel de echipare de top Laurin & Klement.

În a doua jumătate a anului va sosi noua generație Superb, dar și o versiune plug-in hybrid pentru Kodiaq. Cu ocazia lansării unei noi iterații, Superb nu va mai fi produs în Cehia, ci la uzina din Bratislava, alături de Volkswagen Passat.

Anul viitor vom face cunoștință cu facelift-ul lui Octavia. Până în 2026, Skoda va lansa electricul Elroq (poziționat în gamă sub Enyaq), un înlocuitor pentru Citigo-e iV și un SUV cu 7 locuri.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru