Skoda Octavia RS le dă aripi cehilor: următorul model sport pe listă este Superb RS

de Bogdan Mirică, Foto prelucrare digitală: Theophiluschin
Vineri, 11.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda evaluează posibilitatea introducerii unui nou model sportiv în gama sa. Logo-ul RS ar urma să fie aplicat navei amiral, adică actualului Superb.

Nu încape îndoială că Skoda este unul dintre constructorii care se bucură de un succes fulminant în Europa. Ceea ce surprinde este faptul că și modelele sportive ale cehilor au mare priză la public. Este unul dintre motivele pentru care brandul din Mlada Boleslav se gândește să aplice logo-ul RS pe mai multe modele din gama sa, cel mai viabil candidat fiind actualul Superb.

Într-un interviu acordat revistei australiene Motoring, directorul local Skoda a confirmat că brandul investighează posibilitatea adăugării unui Superb RS.

”Ar fi absolut fantastic să avem un Superb RS. Am înțeles că un asemenea produs este deja evaluat de fabrică, însă nu există încă o confirmare pentru producție. Întrebarea este ce motor ascunzi sub capotă? Unul pe benzină sau unul diesel? Pentru că Europa este mare amatoare de dieseluri. Odată ce va fi aprobat, vom vedea care este cea mai bună soluție de propulsie”, a declarat Michael Irmer, directorul Skoda Australia.

Având în vedere că Superb este o mașină cu dimensiuni generoase și că beneficiază deja de un motor pe benzină de 280 de cai putere, soluția de propulsie trebuie să fie una cu adevărat impresionantă.

Nu poate fi vorba despre un motor de 2.0 litri (asemeni Octaviei RS), decât în situația în care acesta va dezvolta cel puțin 300 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru