Skoda publică prima schiță cu interiorul noului Slavia. Debutează în 18 noiembrie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 10.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul ceh de automobile a publicat prima schiță de design cu interiorul noului Slavia, sedanul construit exclusiv pentru India. Debutul este programat pentru data de 18 noiembrie.

În urmă cu câteva zile, Skoda a publicat primele schițe de design cu noul Slavia, sedanul compact construit special pentru India. Constructorul din Mlada Boleslav revine acum cu o schiță care dezvăluie habitaclul acestui model.

Bordul este derivat din cel al lui Fabia, iar Skoda susține că display-ul central va avea până la 10 inch. Nu va lipsi instrumentarul digital de bord, cu ecran de 10.25 inch, volanul cu două spițe și, desigur, diversele echipamente Simply Clever.

Skoda Slavia va fi construită pe arhitectura MQB-A0, una dezvoltată special pentru India. Cehii au confirmat deja gama de motorizări: 1.0 TSI cu 115 cai putere și 1.5 TSI cu 150 de cai putere. Primul agregat vine alături de o transmisie manuală cu șase trepte și cel de-al doilea alături de una automată DSG cu șapte trepte.

Sedanul compact va debuta în 18 noiembrie.

via Skoda

Comentarii (7)

  • Adrian
    Bai oameni buni, ce-i cu nenumaratele stiri despre aceasta masina facuta exclusiv pentru India? Cu ce ne intereseaza pe noi? Urmeaza a fi adusa si in Romania? Eu inteleg ca grupul VW trebuie sa cheltuiasca bugetul de marketing, dar sa ne livreze macar niste stiri de interes. Spuneti-le! Voi publicati asa orice tampenie, nu va intereseaza de noi, audienta voastra?
    10 0
  • De ce ne fâsâim atât când e clar că e interiorul de Fabia. Iar la față pare tot Fabia. Deci e Fabia sedan această Slavia.
    5 0
  • Și dacă mergem in concediu in India noi ce închiriem? De aceea este scris articolul…
    6 1
  • cineva
    O grămadă de știri despre această Škoda Slavia. Nici măcar nu se va vinde în Europa.
    3 0
  • @14:53... o ricșă
    2 0
  • fjohn1984
    știri despre mașinile din Europa!!!!
    de ce nu faceți o strigare pe la dealeri Skoda să aflați că durează livrările mai mult de 6 luni? cine ne spune clar ce se întâmplă cu câmpurile de mașini asamblate, dar neterminate? asta ar fi o știre de interes
    1 0
  • @fjohn : 6 luni ?...norocosule...la ce dealer ai fost ? Eu astept dupa o amarata de Scala de 9 luni si se pare ca mai am de asteptat...nu se stie cat !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru