Skoda publică un video cu viitoarea Octavia facelift

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 31.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Mlada Boleslav a publicat un nou teaser video cu viitoarea Octavia facelift. Debutul va avea loc "în curând", potrivit reprezentanților companiei.

La începutul anului, cehii de la Skoda au publicat primele imagini cu noua Octavia facelift. La acea vreme, am putut observa o semnătură luminoasă nouă pentru farurile LED, dar și sigla producătorului din Mlada Boleslav iluminată.

Acum, Skoda a revenit cu un nou teaser video și a menționat că noua Octavia facelift va avea o parte frontală revizuită, cu o grilă care a crescut în dimensiuni, iar numele mărcii se va regăsi în partea din spate.

Din păcate, cehii nu au dezvăluit detalii tehnice despre versiunea îmbunătățită a celui mai popular model din gamă. Cel mai probabil, gama de motorizări va rămâne neschimbată, dar, sunt șanse mari, ca în ofertă să își facă apariția și o motorizare hibrid.

Ca și până acum, Skoda Octavia facelift va fi disponibilă în ambele variante de caroserie, adică hatchback și Combi.

Debutul va avea loc în curând, după cum transmit reprezentanții companiei.

via Skoda

Comentarii (2)

  • Trilulilu
    Mai bine ar îmbunătăți calitatea. Scârțâie mai toate plasticele de pe uși, bord, volan. Greierași din zona centurilor de siguranță.
    2 1
  • școda
    sper ca au mai pus macar 5000 de coco in plus la pret si macar inca 1-2 ecrane in interior
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru