Skoda Superb a primit îmbunătățiri: scaune cu masaj, un ecran central mai mare și o funcție suplimentară pentru sistemul Park Distance Control

de Cornel Șocariciu
Luni, 29.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Superb. De acum, nava-amiral poate fi comandată cu scaune cu masaj și cu un ecran central mai mare.

Actuala generație Skoda Superb a fost prezentată la începutul anului 2015. Cehii au făcut o treabă bună, iar acum vin cu ceva îmbunătățiri pentru nava-amiral. Producătorul din Mlada Boleslav anunță că Skoda Superb va fi disponibilă cu jante cu design nou cu o dimensiune de 19 inchi. Și cam atât cu noutățile pentru exterior.

La interior, Skoda spune că modelul Superb va fi disponibil cu sistemul Care Connect indiferent de versiunea de echipare aleasă. Cea mai importantă funcție adusă este Automatic Emergency Call. Aceasta se activează în mod automat în caz de accident și realizează un apel și o conexiune de date cu centrul pentru situații de urgență. Funcția poate fi inițiată și manual, prin intermediul unui buton aflat pe plafon.

Tot la interior, Skoda Superb în versiunea de top va sosi cu un ecran central de 9.2 inchi și nu de 8 inchi așa cum se întâmpla până acum. Ecranul versiunii de bază a crescut și el de la 5 inchi la 6.5 inchi.

În plus, Skoda spune că a făcut și un update pentru sistemul Park Distance Control. Acum, tehnologia va putea frâna automat în cazul în care șoferul nu reacționează la semnalele vehiculului.

Oficialii Skoda spun că versiunea revizuită a primit și ceva îmbunătățiri în ceea ce privește confortul acustic în timpul rulării. Am păstrat pentru final scaunele cu masaj oferite de cehi. Acestea pot fi comandate doar pe versiunile care oferă reglaj electric și memorie.

Comentarii (1)

  • Un model care cel mai bine este caracterizat prin propriul sau nume ... Superb!
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru