Speedtail este numele ales de McLaren pentru succesorul lui F1: modelul va fi produs în doar 106 unități și va deveni cel mai rapid McLaren de serie de până acum

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 25.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren Speedtail este numele ales de britanici pentru succesorul lui F1. Noul model va avea un sistem hibrid de propulsie, o configurație 1+2 locuri și o viteză maximă de peste 390 km/h. Toate cele 106 exemplare au fost deja rezervate.

La finalul anului trecut, oficialii McLaren au anunțat startul unui nou proiect special. Britanicii au demarat programul de dezvoltare pentru un "Hyper-GT", cunoscut sub numele de cod BP23. Acum, McLaren ne anunță că viitorul model va fi comercializat sub denumirea de Speedtail.

Noul model face parte din gama Ultimate Series, iar fiecare exemplar va fi personalizat cu ajutorul echipei din cadrul McLaren Special Operations (MSO). Conform oficialilor producătorului britanic, doar 106 unități vor fi produse. Speedtail este considerat succesorul lui F1, model care a fost comercializat tot în 106 exemplare.

Noul "Hyper-GT" va avea o configurație 1+2 locuri și va integra un sistem hibrid de propulsie (benzină și electric). Reprezentanții constructorului britanic au anunțat că viitorul Speedtail va fi cel mai rapid model de serie produs până acum de McLaren: viteza maximă trece de 390 km/h.

Reprezentanții McLaren spun că toate cele 106 unități au fost deja rezervate, iar clienții care au ales să depună o comandă fermă vor face cunoștință cu noul Speedtail în cadrul unui eveniment special.

Viitorul model produs de britanici ar urma să fie prezentat publicului larg până la finalul acestui an.

Comentarii (2)

  • hopa..
    ...modelul va fi produs...
    0 0
  • @hopa
    Mulțumim.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru