Subaru înregistrează marca STe: ar putea fi o nouă divizie de mașini electrice

de Tiberiu Safta
Miercuri, 29.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Japonezii de la Subaru au înregistrat oficial o nouă marcă, ce anunță o potențială divizie de mașini electrice. Noua marcă, botezată STe, a fost deja înregistrată în Germania.

Subaru se pregătește să lanseze o nouă divizie. Numele său, STe, sugerează că această viitoare divizie ar urma să se ocupe cu viitoarele modele de performanță electrice ale constructorului japonez. De altfel, deși acest lucru nu a fost confirmat oficial, divizia STe ar putea fi echivalentul electric al celebrei divizii Subaru Tecnica International, STI.

Noua marcă a fost deja înregistrată în Germania, în cadrul Oficiului de Brevete și Mărci. Interesant este că noua marcă nu a mai fost înregistrată și în alte părți din lume, nici măcar în țara de origine Subaru, Japonia.

Până acum, Subaru a dezvăluit doar noua siglă a diviziei, însă nu a confirmat oficial cu ce se va ocupa aceasta. Mai mult, nu se știe dacă divizia va activa doar în Germania sau la nivel global. Chiar și așa, nu ar fi surprinzător să vedem în viitor mașini electrice de performanță din partea constructorului nipon.

Anul trecut, Subaru a prezentat conceptul STI E-RA, care anunța un viitor supercar electric al mărcii de aproape 1100 de cai putere.

Subaru dorește ca această mașină să stabilească un nou record pe circuitul de la Nurburgring din Germania în acest an.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru