Subaru Legacy Concept - premieră cu design revoluţionar pentru Salonul Auto de la Los Angeles

de Bogdan Mirică
Joi, 14.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru va expune în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles conceptul Legacy, destinat să anticipeze designul viitoarei generaţii a modelului de segment mediu.

Subaru a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale conceptului care anticipează viitoarea generaţie Legacy, programată să debuteze spre sfârşitul anului viitor. Premiera, botezată cum altfel decât Legacy Concept, propune o serie de linii ascuţite, trasate pe o caroserie cu proporţii noi, aşteptată să îşi facă apariţia chiar săptămâna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Aspectul frontal este dominat de o grilă hexagonală cu trei linii orizontale cromate, flancată de blocuri optice angulare, cu geam clar. Nu lipseşte nici spoilerul cu prize discrete, dar cu un aer sportiv ce sugerează performanţa. Posteriorul vine cu linii sculptate profund, şi cu stopuri sub forma literei C. Nu lipsesc nici aici scobiturile la nivelul spoilerului, pentru a sugera sportivitatea, şi nici deflectorul fals. Uşa portbagajului a fost şi ea modelată pentru a simula prezenţa unui eleron.

Profilul adoptă linii sculpturale, un set de jante de 17 inch optimizate aerodinamic şi oglinzi laterale înlocuite cu camere video.

Deşi impresionează cu un design extrem de agresiv, conceptul nu garantează că aceleaşi linii vor fi preluate şi de versiunile de serie ale modelelor Legacy şi Outback.

Comentarii (7)

  • TC1900
    primul Subaru care imi place cum arata
    22 1
  • Nu arata deloc rau, dar design-ul reuneste elemente de la alte marci, intr-un mod frumos! Oricum, este cel mai frumos Subaru!
    10 0
  • daca comparam cu Tribeca este frumoasa, dar sa asteptam cand apare in serie
    3 1
  • "conceptul nu garantează că aceleaşi linii vor fi preluate şi de versiunile de serie"

    asta e propozitia ce imi displace profund
    16 3
  • imi place cum arata mai ales spatele....cred ca mai sic ar arata coupe....si cum Subaru cam lipseste din segmentul coupe BRZ neffind comercializat pe multe piete as fi stas daca Subaru ar scoate un coupe din acest concept
    2 2
  • sa fim seriosi, nu prin design se remarca un Subaru.
    2 1
  • @mk9...

    din nefericire prin ceea ce se remarca Subaru nu se vede. Daca vor veni cu o fatza noua atunci si eu ca si client voi fi multumit dar si compania
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru