Subaru Legacy

Vineri, 07 Februarie 2014 | Modele noi

Subaru Legacy - noua generaţie revine oficial în zona premium

Subaru a dezvăluit astăzi, în cadrul salonului de la Chicago, noua generaţie a sedanului de clasă medie Legacy. Modelul reaprinde lupta cu trioul german în zona premium.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Modele noi

Subaru Legacy Concept - premieră cu design revoluţionar pentru Salonul Auto de la Los Angeles

Subaru va expune în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles conceptul Legacy, destinat să anticipeze designul viitoarei generaţii a modelului de segment mediu.
Vineri, 10 Septembrie 2010 | Modele noi

Subaru promite şase modele noi până în 2014

Subaru va lansa în următorii până în 2014 şase modele noi, ca urmare a planurilor sale de expansiune. Cel mai important model va fi probabil coupe-ul sportiv, elaborat în parteneriat cu Toyota.
Duminica, 25 Iulie 2010 | Siguranta

Recall în SUA pentru Seria 5 GT, Legacy și Outback

Constructorii auto BMW şi Subaru vor fi nevoiţi să facă un recall în SUA. Modelele chemate în service de cei doi producători sunt Seria 5 GT, Legacy şi Outback.
Sambata, 12 Iunie 2010 | Tuning

STI modifică Subaru Legacy 2.5GT

STI a lansat în Japonia o ediție limitată a lui Subaru Legacy. Atat sedanul, cât și break-ul nipon au suferit câteva modificări estetice și de performanță.
Marti, 18 Mai 2010 | Intern

Subaru te invită la test-drive în acest weekend

Subaru Motors Trading organizează în Bucureşti în acest weekend un test-drive pentru publicul larg în interiorul complexului comercial Băneasa Shopping City. Publicul va putea testa noile Subaru Legacy, Forester şi Outback.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Premii auto

Cele mai bune 10 motoare de pe piata din SUA

Wards Auto a intocmit si anul acesta un top al celor mai bune 10 motoare existente pe piata americana. Topul include, pe langa deja obisnuitele motorizari pe benzina, doua dieseluri si doua hibride.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Modele noi

Subaru Legacy a primit ranforsari speciale pentru America

Versiunea americana a lui Subaru Legacy a primit imbunatatiri la nivelul barii fata pentru a fi mai rezistent la impactul la 10 km/h. Acest lucru scade costurile de reparatii in cazul accidentelor minore in parcare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru