Subaru te invită la test-drive în acest weekend

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.05.2010
Subaru Motors Trading organizează în Bucureşti în acest weekend un test-drive pentru publicul larg în interiorul complexului comercial Băneasa Shopping City. Publicul va putea testa noile Subaru Legacy, Forester şi Outback.

Weekendul acesta, Subaru îşi invită fanii la o experienţă inedită alături de modelele sale. Gazdă va fi complexul comercial Băneasa Shopping City, unde importatorul modelelor japoneze îşi va desfăşura întregul său efectiv motorizat.

Vreme de două zile, vizitatorii vor putea experimenta avantajele sistemului de tracţiune Symmetrical All Wheel Drive şi vor putea tura primul boxer diesel din istoria Subaru. Toate acestea în cadrul unui traseu amenajat special de organizatori în cadrul Drive In Cinema Băneasa. Publicul va avea la dispoziţie modele ca Subaru Forester, Subaru Legacy şi Subaru Outback.

Constructorul japonez va repeta experienţa şi în weekendul imediat următor, adică între 29 şi 30 mai.

via | Subaru

Comentarii (7)

  • accept bucuros invitatia!
    5 1
  • Vortex66
    mda
    Te caci pe ele. Da'ti'ne subaru impreza wrx sti
    0 18
  • @Vortex66
    Iar aberezi, abea imi placeau coentariile tale dar vad ca o iei iar razna.
    5 0
  • Vortex66
    @gtrazvan
    Sunt anti-SUV. Daca face o campanie a portilor deschise macar sa iti dea test-drive cu masina cu care si-au creeat numele in viata automobilistica.
    1 3
  • @ Vortex66
    1. Anti-Suv este absolut o prostie in Romania, mai ales ca vorbim de SUV nu JEEP.

    2. Legacy nu este SUV, Outback nu este SUV, doar Forester este.

    3. Chiar sunt niste masini foarte ok, nu cu mari pretenti de lux, dar bine facute, foarte utile, fiabile si cu motoare ok.

    4. Daca erau porti deschise STI "nu puteau sa le mai inchida" :))
    3 0
  • am vazut noul si contraversatul outback ,.si ...sincer n-arata rau l-as accepta oricand...oricum..ce e subaru e....SUBARU
    2 0
  • Scooby
    @vortex: Si eu am fiesta si incerc sa o vand ca sa imi iau Subaru. Pana nu conduci unul nu stii ce inseamna AWD, indiferent ca scrie STI pe el sau nu.

    Posesorilor de Subaru le spun ca membrii clubului Subaru Romania se vor intalni in weekendul 29-30 in apropiere de zona cu pricina, urmand ca apoi sa se mearga la un test in grup :))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru