Subaru XV Crosstrek Hybrid - primul model hibrid din istoria niponilor vine la New York

de Bogdan Mirică
Joi, 21.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru debutează într-un nou segment, cu ocazia Salonului Auto de la New York. Japonezii vor lansa XV Crosstrek Hybrid, primul model hibrid din istoria brandului.

Subaru a anunţat că va expune în cadrul Salonului Auto de la New York, programat săptămâna viitoare, primul său model hibrid din istorie. Este vorba despre Subaru XV Crosstrek Hybrid, o versiune cu emisii reduse a modelului care se vinde şi pe piaţa autohtonă.

Japonezii nu au oferit prea multe informaţii despre noul model hibrid, preferând să aştepte prima zi de presă a evenimentului de la New York. Se ştie însă că sistemul hibrid va fi compus dintr-un motor boxer de 2.0 litri, asistat de o unitate electrică auxiliară.

Urmareste Automarket
Tehnologii ca start-stop şi recuperarea energiei la frânare nu vor lipsi.
De asemenea, pentru a păstra caracterul nealterat al modelelor cu pretenţii off-road, Subaru va alătura sistemului hibrid şi serviciile celebrului sistem de tracţiune integrală, Symmetrical All-Wheel Drive. Primele imagini publicate de constructorul nipon nu trădează pre amulte modificări estetice, comparativ cu versiunea standard.

Alături de noul XV Crosstrek Hybrid, Subaru va expune la New York şi un concept misterios, în premieră mondială. În comunicatul oficial al japonezilor se arată că prototipul va fi unul de performanţă, ceea ce ne duce cu gândul că am putea vedea prima anticipare a viitoarei generaţii Impreza WRX.

via Subaru

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru