1 aprilie

Vineri, 02 Aprilie 2021 | General

Păcăleli de 1 aprilie: Dacia trimite un Duster în spațiu, iar BMW renunță la luminile de semnalizare

Nu putea să treacă nici anul acesta ziua de 1 aprilie fără păcălelile de rigoare venite din partea constructorilor de automobile. În timp de glumele unora au fost cam greu de înteles, unii au fost chiar inventivi.
Vineri, 01 Aprilie 2016 | General

1 aprilie în lumea auto: cele mai bune farse cu mașini de Ziua Păcălelilor

Constructorii auto s-au întrecut astăzi în comunicate care anunță mașini și concepte trăznite. De la mașina care funcționează cu cheiță până la filtrele de Instagram pe camera de marșarier, facem un tur de orizont prin știrile amuzante ale zilei de 1 aprilie.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Economic

Porsche elimină preţurile pentru maşinile sale: ”Vom lăsa clienţii să plătească după cum îi lasă inima”

Porsche a decis să elimine complet preţurile percepute pentru întreaga sa gamă de modele. Fiecare client va plăti cât crede de cuviinţă, doar dacă va face dovada că în ultima lună a alimentat cu carburant în valoare de cel puţin 2000 de euro.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Tuning

Tuning revoluţionar la Cluj. O firmă a dat lovitura cu pachete care reduc puterea motorului: "Unde ne grăbim atât?"

LENTuning, o companie din Cluj specializată în modificarea automobilelor, a dat lovitura pe piaţa locală printr-un pachet de tuning care reduce puterea motorului şi scade performanţele.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Modele noi

Constructorul chinez Red Dragon lansează o compactă premium cu radiocasetofon şi piele de şarpe

Producătorul chinez de automobil Red Dragon va lansa o compactă premium în europa. ea se va numi Seria A3, va fi desenată de un fost designer BMW şi va oferi tehnologii revoluţionare.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | F1 TOP

România intră în Formula 1 cu primul circuit oval din calendar. Acesta va fi construit în comuna buzoiană Udaţi-Mânzu

România va găzdui curse de Formula 1 începând din sezonul 2017 pe un circuit oval construit în localitatea buzoiană Udaţi-Mânzu.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Modele noi

Volvo anunță cea mai sigură mașină din lume: viitorul XC60 va rezista Apocalipsei

Suedezii de la Volvo pregătesc următoarea generaţie a lui XC60, pe care vor să o facă cea mai sigură maşină din lume. Oficialii Volvo spun că viitorul XC60 nu va rezista doar la accidente auto, ci şi la Apocalipsă.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Intern

După succesul programului Rabla, autorităţile pregătesc o continuare: Programul Troaca

Dacă maşina ta scoate fum negru, are becuri arse sau are caroseria ruginită, poliţiştii te pot opri în trafic pentru a o confisca, iar tu primeşti în schimb un Pachet Troaca: 3000 de euro, 50 de litri de benzină şi 20 de tichete de masă.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | O lume nebuna

SUV-ul Seat va avea un sistem de climatizare cu trei arome olfactive: jamon, paella şi sangria

Seat a anunţat că va lansa primul său SUV din istorie alături de o tehnologie de climatizare revoluţionară: un sistem cu trei arome olfactive, specifice Spaniei.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Formula 1

Monster cumpără Red Bull şi-l aduce pe Ken Block în Formula 1

Producătorul de băuturi energizante Monster a ajuns la un acord pentru achiziţionarea echipei Red Bull Racing. Unul dintre piloţii noii echipe va fi cascadorul american Ken Block.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | General

BOR anunţă că părinţii care au cel puţin 5 cruci şi icoane în maşină nu trebuie să-şi mai dea copiii la ora de religie: "Riscăm să expunem copiii la supradoze nedorite"

Orele de religie nu sunt obligatorii pentru familiile credincioase dacă părinţii atârnă în maşină cel puţin 5 cruci sau iconiţe. "Cu cât mai multe, cu atât mai bine", spun oficialii BOR.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Intern

România inovează: asfaltul va fi înlocuit de parchet pe viitoarea autostradă Bucureşti-Braşov. "Ne-a rămas după ce am construit sălile de sport"

Inovaţie de nivel mondial în construcţia mult-aşteptatei autostrăzi Bucureşti-Braşov. Circa 100 de kilometri vor fi acoperiţi cu parchet, o noutate absolută în industrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen anunță noul Golf Duo: primul model hibrid benzină-diesel din lume

Volkswagen a anunţat dezvoltarea unei noi motorizări în gama Golf, care va da naştere variantei Duo. Aceasta poate să fie alimentată atât cu benzină, cât şi cu motorină, funcţionând normal cu oricare carburant.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Modele noi

Noi informaţii despre maşina Apple: rezervor de 16, 64 sau 128 de litri şi cameră care recunoaşte zâmbetele pietonilor

Apple anunţă implementarea unor tehnologii utile de ultimă oră pe prima maşină a mărcii şi posibilitatea de a cumpăra modelul în trei versiuni complet diferite de rezervor. În rest, maşinile vor fi identice, dar vor putea fi personalizate cu o husă specială atunci când se află în parcare.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Formula 1

McLaren va utiliza software pentru motor de la Apple, după ce testele cu Android au eşuat

McLaren a anunţat că va utiliza pentru motorul Honda o aplicaţie software furnizată de Apple, după ce testele efectuate cu software Android nu au avut rezultatele aşteptate.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Intern

Salonul Internaţional Bucureşti îşi deschide azi porţile: Daniel Craig dezvăluie primul SUV din istoria Aston Martin

Aston Martin a ales Salonul Internaţional de la Bucureşti pentru a dezvălui primul său SUV din istorie. Modelul se numeşte DBX şi a fost dezvăluit de Daniel Craig, actorul care a devenit celebru după rolul lui James Bond.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Industrie

Skoda schimbă numele modelului Octavia în Rumburak: "E un nume mult prea feminin pentru publicul-ţintă al acestei maşini"

Pentru că majoritatea şoferilor lui Skoda Octavia sunt bărbaţi, Skoda a decis să modifice denumirea acestui model începând cu facelift-ul actualei generaţii. Compacta va fi redenumită Skoda Rumburak.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Siguranta

EuroNCAP aprobă cotoarele de centură: "airbag-urile sunt de ajuns, ne-am înşelat atâţia ani"

Organismul european independent EuroNCAP a făcut astăzi o declaraţie şocantă, aprobând utilizarea cotoarelor de centură în locul centurilor de siguranţă pe motiv că studiile lor recente au relevat inutilitatea acestora.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Formula 1

Maldonado munceşte în folosul comunităţii pentru ştergerea punctelor de penalizare

Pastor Maldonado va face muncă în folosul comunităţii în Venezuela pentru a şterge punctele de penalizare acumulate pe superlicenţa de pilot, întrucât riscă să fie suspendat pentru o cursă.
Miercuri, 01 Aprilie 2015 | Industrie

Audi renunță la trei dintre cele patru cercuri din siglă: "E redundant, un singur cerc e mai ușor de reținut"

Modelele Audi care vor ieşi pe piaţă începând cu această toamnă vor avea o siglă nouă, formată dintr-un singur inel în loc de patru.

Tag-uri similare

1 aprilie, glume de 1 aprilie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru