Alexandru Dobai

Marti, 22 Martie 2016 | Intern

Carte românească de colecție: "BMW. 100 de ani" celebrează centenarul mărcii bavareze

Alexandru Dobai semnează o apariție editorială care pune România alături de Germania pe lista țărilor care au cărți ale istoriei BMW scrise local. Cartea "BMW. 100 de ani" nu va putea fi găsită în librării, fiind o lucrare de colecție dedicată celor care cumpără un BMW în 2016.
Luni, 09 Martie 2015 | F1 TOP

Formula 1 în 2015. La TV, pe telefoane, tablete, laptopuri şi calculatoare: unde poţi vedea în direct cursele din Marele Circ

Dolce Sport este televiziunea care deţine drepturile TV pentru Formula 1 în 2015, însă orice român poate urmări în direct cursele pe telefoane, tablete, laptopuri şi calculatoare chiar dacă nu este abonat la serviciile Telekom TV. În plus, există şi câteva posturi TV străine care transmit Formula 1 şi sunt recepţionate în România.
Miercuri, 05 Martie 2014 | F1 TOP

Formula 1 la TV, pe internet şi pe tablete în 2014: unde poţi vedea în direct cursele din Marele Circ

Dolce Sport este televiziunea care deţine drepturile TV pentru Formula 1 în 2014, însă fanii români au la dispoziţie şi posturi TV străine, site-uri şi aplicaţii pentru tablete pe care pot vedea cursele în direct.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Formula 1

Berti Panaiot şi Alexandru Dobai vor comenta Formula 1 la Dolce Sport

Dolce Sport, postul TV care va transmite Formula 1 în România în următoarele două sezoane, a anunţat cuplul de comentatori pentru 2014, care va fi format din Berti Panaiot şi Alexandru Dobai.

Tag-uri similare

Digi Sport, Dolce Sport, Alexandru Dobai, Berti Panaiot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru