Biciclete

Luni, 30 August 2021 | Economic

De azi, Parisul limitează oficial viteza maximă la 30 km/h în tot orașul, cu unele excepții

Începând din 30 august, viteza maximă admisă în capitala Franţei este de 30 de km/h. Scopul autorităților este să reducă traficul rutier și să încurajeze utilizarea bicicletelor și a transportului în comun.
Miercuri, 03 August 2016 | Intern

Fața neștiută a mărcii BMW: bavarezii și-au multiplicat de 11 ori vânzările de biciclete în România în primele 6 luni din 2016

BMW are în ofertă patru biciclete de calitateși la prețuri premium. În primele șase luni ale anului, vânzările acestora au crescut de 11 ori față de anul trecut. Vedeta este bicicleta electrică BMW Cruise e-Bike, care costă 14.600 de lei.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Intern

Renault este Maşina Oficială a celei de-a VIII-a ediţii a "Cu bicicleta la mare"

Renault România şi-a anunţat sprijinul pentru iniţiativa "Cu bicicleta la mare", oferind o flotă de maşini pentru organizatorii evenimentului, cel mai mare de acest gen din ţară.
Joi, 31 Mai 2012 | Modele noi

Skoda celebrează implicarea în motorsport cu o gamă de biciclete cu design sportiv

Skoda celebrează aniversarea a 111 ani de la implicarea în motorsport cu o gamă de biciclete cu design sportiv. În România, constructorul ceh va organiza cea de-a doua ediţie a Skoda Velo Challenge.
Marti, 29 Iunie 2010 | Siguranta

Franţa: Copiii vor avea permis pentru mersul pe bicicletă

Tinerii ciclişti din Strasbourg vor putea participa la cursuri de ciclism alături de părinţii lor. În funcţie de aptitudini şi performanţe, aceştia vor putea primi un permis de ciclism.
Luni, 07 Iunie 2010 | Mediu

Bicicliştii, mai expuşi decât pietonii la gazele nocive ale maşinilor

Nanoparticulele emise de maşini în oraşele supraaglomerate au efect nociv asupra bicicliştilor, care inhalează de cinci ori mai multe decât pietonii.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | General

Noua gama de biciclete Mercedes: intre 299 si 5000 de euro

Mercedes si-a prezentat noua gama de biciclete. Cea mai scumpa bicicleta costa 5000 de euro si va fi produsa intr-o editie limitata de 100 de exemplare.

Tag-uri similare

Mercedes, biciclete
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru