Campionatul National de Viteza in Coasta

Luni, 13 Decembrie 2021 | Feature

Îmblânzirea electronilor: o zi pe circuit cu primul Mini electric de curse din lume

Românii au, în general, o dorință de-a dreptul sadică, ascunsă undeva adânc în subconștientul lor, de a se flagela neîncetat. De câte ori nu ați auzit „La noi nu se poate” sau „Nu mai avem nicio speranță”? Eu unul mă simt acum cu musca pe căciulă, știind că am spus aceste lucruri de cel puțin câteva ori. Și totuși, din când în când, undeva în depărtare, se vede câte o scânteie, câte un foc mocnit într-o dimineață rece, cu brumă și un pic de ploaie mocănească. O scânteie care, în cazul de față, este electrică.
Miercuri, 21 Aprilie 2021 | Intern

Primul Mini Electric de competiție a debutat în al doilea sezon din Campionatul Național de Viteză în Coastă

Primul Mini electric destinat competițiilor, dezvoltat în România cu ajutorul celor de la Vitesco Technologies, a debutat în al doilea sezon din Campionatul Național de Viteză în Coastă cu o serie de îmbunătățiri și a terminat cu succes prima etapă.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Intern

Premieră pentru modelul electric Mini Cooper SE: un exemplar de competiții dezvoltat în România a luat startul în etapa de Viteză în Coastă de la Brașov

Divizia Mini din România și Vitesco Technologies dezvoltă primul Mini electric dedicat competițiilor. În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, modelul a putut fi admirat în premieră pe traseul de Viteză în Coastă de la Poiana Brașov.
Sambata, 07 Noiembrie 2015 | Motorsport

ATA Racing Show 2015, cursa de final de an a motorsportului românesc, s-a încheiat. Iată lista câștigătorilor

Cursa de final de sezon 2015 a motorsportului românesc s-a derulat la Academia Titi Aur. Evenimentul a adus aproape 50 de piloți români în fața unui circuit fabulos, unde s-au duelat în mai multe runde pentru o poziție cât mai bună.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Reportaj

Reportaj: De la "Copiii spun lucruri trăznite" la cursele de maşini

Am cunoscut un om care face fix ce visa când era copil şi nu se face de ruşine. Vorbim despre Adi Iliescu, un pilot de 17 ani care alearga cu un Mitsubishi Lancer Evo 9 de 400 CP în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.
Marti, 18 Mai 2010 | Intern

Tăriceanu va pilota o Lancia Fulvia HF 1600 în Muscel Racing Contest

Weekendul 21-23 mai va găzdui debutul unui campionat între cele mai frumoase maşini sportive istorice din România. La start se va afla şi fostul Prim Ministru al României

Tag-uri similare

Campionatul National de Viteza in Coasta, masini de epoca, raliu masini de epoca, Tariceanu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru