CEo Daimler

Joi, 12 Septembrie 2019 | Industrie

Șeful Daimler spune că atingerea emisiilor de CO2 va fi o “provocare semnificativă”: “Avem vehiculele potrivite, dar nu putem impune clienților ce să cumpere”

Respectarea țintelor europene de emisii CO2 în 2021 va fi o “provocare semnificativă”, consideră Ola Kaellenius, șeful Daimler. “Avem vehiculele potrivite, dar nu putem impune clienților ce să cumpere,” a spus conducătorul grupului german.
Marti, 21 Mai 2019 | Economic

Presa germană: noul CEO Daimler pregătește o tăiere cu 20% a costurilor administrative: grupul a refuzat să comenteze

Noul CEO de la Daimler, Ola Källenius, pregătește reducerea cu 20% a costurilor administrative pe care le are grupul, potrivit informațiilor publicate de presa germană. Källenius va prelua funcția de CEO de la Dieter Zetsche, începând cu data de 22 mai.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Industrie

Dieter Zetsche: "Un investitor chinez este binevenit"

Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, spune că un investitor din China ar fi binevenit, cu toate că nu caută în mod special un partener.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Industrie

Dieter Zetsche ar putea pierde sefia Mercedes

Pentru ca in acest moment conduce si grupul Daimler si constructorul Mercedes, Dieter Zetsche ar putea pierde unul din statuturile sale. In locul sau, la carma Mercedes, ar urma sa ajunga Wolfgang Bernhard.

Tag-uri similare

Dieter Zetsche, CEo Daimler, presedinte Daimler, presedinte Mercedes, Wolfgang Bernhard, CEo Mercedes-Benz, sef departament de productie Mercedes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru