Constructori

Miercuri, 26 Iunie 2019 | Industrie

Studiu: Volkswagen și Fiat-Chrysler riscă cele mai mari amenzi pentru nerespectarea țintelor de emisii din 2020: Volvo și Toyota sunt scutite de griji

Grupurile Volkswagen și Fiat-Chrysler riscă amenzi de 1.8 miliarde euro, respectiv 750 de milioane de euro, dacă nu respectă țintele de emisii CO2 pentru anul 2020, potrivit unui nou studiu de piață. Același studiu menționează că Volvo și Toyota nu au nicio grijă din acest punct de vedere.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Economic

Constructorii auto rămân în alertă cu privire la Brexit: “Lipsa unui acord comercial va fi o catastrofă”

Jaguar Land Rover a cerut parlamentarilor britanici să excludă posibilitatea ca Marea Britanie să părăsească UE fără un acord comercial, în timp ce Ford spune că lipsa unui astfel de acord va fi o “catastrofă”.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Economic

Franța vrea un nou “program Rabla”: guvernul cere sprijinul constructorilor pentru stimularea achiziției de vehicule noi

Franța va cere ajutorul constructorilor auto pentru înființarea unui program de trade-in care să stimuleze achiziția de mașini noi și să elimine treptat vehiculele vechi și poluante de pe străzi. Anunțul a fost făcut de ministrul de Finanțe, care dorește extinderea “programului Rabla” din Franța.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Economic

Șeful VW, despre constructorii germani: “Avem doar 50% șanse să rămânem în fruntea industriei auto dacă nu ne adaptăm tendințelor pieței”

Constructorii auto din Germania au doar 50% șanse să rămână liderii industriei auto dacă nu își adaptează activitatea la noile trenduri ale pieței, a declarat șeful Volkswagen, Herbert Diess.
Duminica, 07 Octombrie 2018 | Industrie

Carlos Tavares: “Grupul PSA este deschis la alianțe, am început să atragem atenția unor competitori”

Grupul PSA este deschis la formarea unor alianțe și atrage tot mai multă atenție din partea competitorilor după progresul semnificativ din ultimii ani și restructurarea brandului Opel, a declarat CEO-ul Carlos Tavares.
Miercuri, 08 August 2018 | Economic

Studiu: Ferrari are profit de 69.000 de euro pe fiecare mașină vândută. Porsche, cu 17.000 de euro, profit dublu față de Mercedes, BMW și Audi

Un studiu realizat în Germania arată că Ferrari a obținut un profit de 69.000 de euro pe fiecare mașină vândută în primele 6 luni ale acestui an, fiind cel mai profitabil constructor de pe piață. Studiul mai arată că Porsche a avut profit dublu față de Mercedes, BMW și Audi, la fiecare unitate vândută, în timp ce Bentley a avut cele mai mari pierderi.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

În fața unei decizii istorice: judecătorii vor spune dacă orașele din Germania pot să interzică mașinile cu motoare diesel

O instanță de judecată va decide joi, pe 22 februarie, dacă orașele din Germania vor avea dreptul să interzică mașinile cu motoare diesel și, astfel, să producă pierderi de milioane de euro pentru constructorii auto.
Luni, 30 Martie 2009 | Industrie

JURNAL: Principalele momente ale crizei in industria auto

Primele semne ale unei crize adanci au aparut in octombrie 2008. De atunci si pana astazi, asteptam semnale pozitive.

Tag-uri similare

criza, constructori
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru