Cu Duster in creierii muntilor

Vineri, 16 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: rezumatul călătoriei de 2000 de kilometri și lista caselor de vacanță pe care le-am vizitat

După zece zile și puțin peste 2000 de kilometri, expediția noastră #CuDusterÎnCreieriiMunților a ajuns la final. Am încheiat povestea cu cea mai dificilă probă pentru Duster, cu o vizită la prietenii de la Borsec și cu o listă a celor cinci cabane pe care le-am vizitat.
Luni, 12 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: măreția Apusenilor, un Duster cu lanțuri și metamorfoza corporatistului de la Carpathian Cottage

Este una dintre cele mai frumoase experiențe trăite #CuDusterÎnCreieriiMunților. Am urcat cu Duster în inima Apusenilor și am făcut cunoștință cu un băiat care a renunțat la banii din corporație pentru o viață tradițională într-un sat uitat de lume.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: spectacolul crestelor și călătorie în timp la casa de vacanță Căsuța Bunicii

Noul Duster ne-a arătat astăzi ce decor de poveste pot zugrăvi Carpații într-o zi senină și cum se poate călători în timp la Căsuța Bunicii, un loc desprins din poveștile copilăriei.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: cum arată și cât de pregătită e mașina noastră de expediție

Pregătirile pentru expediția noastră cu Duster în creierii munților sunt pe ultima sută de metri. Am făcut cunoștință cu mașina care ne va fi alături la bine și la greu.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: începem o expediție care va descoperi cinci pensiuni de vis din România

Profităm de lansarea noii generații Duster pentru a scoate modelul românesc la o plimbare extinsă prin cele trei segmente ale Carpaților. Înarmați cu versiunea 4x4 a SUV-ului românesc, descoperim cinci dintre cele mai frumoase pensiuni și locuri de cazare în care relaxarea e la ea acasă.

Tag-uri similare

Dacia Duster, Borsec, noul duster, Cu Duster in creierii muntilor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru