Noul duster

Miercuri, 20 Martie | Intern

Dacia deschide comenzile pentru noul Duster în România: start de la 18.800 de euro

Începând de azi, clienții din România pot comanda noua Dacia Duster. SUV-ul este disponibil în 3 niveluri de echipare, iar prețurile încep de la 18.800 de euro cu TVA inclus.
Joi, 22 Februarie | Industrie

Dacia, 3 premiere mondiale la Geneva: noul Duster, Spring facelift și prototipul pentru Dakar

Constructorul de la Mioveni va fi prezent la ediția din 2024 a Salonului Auto de la Geneva. Aici, Dacia va prezenta noua generație Duster, noul Spring facelift și Sandrider, prototipul care va participa la Dakar din 2025.
Joi, 04 Ianuarie | Intern

Prețuri noua Dacia Duster în România: start de la 18.800 de euro

Constructorul de la Mioveni anunță prețurile noii generații Duster. În România, SUV-ul pornește de la 18.800 de euro, cu TVA inclus.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Modele noi

Am văzut pe viu noua Dacia Duster: 5 modificări importante + VIDEO

Automarket a fost invitată în Portugalia, acolo unde am făcut cunoștință cu noua generație Dacia Duster. Am studiat mașina din toate unghiurile, am pipăit toate materialele din habitaclu, iar acum îți aducem un articol complet, cu 5 noutăți introduse de noul Duster. Ca de obicei, ai și un video cuprinzător.
Vineri, 07 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarea generație Dacia Duster

Prototipul viitoarei generații Dacia Duster a fost surprins în teste și vestea bună este că poartă mai puțin camuflaj ca niciodată. Va intra în producție anul viitor, la uzina de la Mioveni.
Vineri, 12 Mai 2023 | Industrie

Noua generație Dacia Duster: apar noi ipoteze de design

Apai noi informații, neoficiale, despre noua generație Dacia Duster, dar și câteva ipoteze de design. Noul Duster ar urma să debuteze la finalul anului 2023 sau la început de 2024.
Miercuri, 18 August 2021 | Intern

Dacia deschide comenzile pentru Duster facelift: prețuri de la 14.100 de euro

Dacia a anunțat startul comenzilor pentru Duster facelift. Pe piața din România, SUV-ul are un preț de pornire de 14.100 de euro pentru versiunea Essential Tce 90.
Luni, 14 Iunie 2021 | Intern

Noua generație Dacia Duster va prelua designul conceptului Bigster

Viitoarea generație Dacia Duster va avea un design apropiat de cel al conceptului Bigster, potrivit informațiilor neoficiale publicate de presa franceză.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: rezumatul călătoriei de 2000 de kilometri și lista caselor de vacanță pe care le-am vizitat

După zece zile și puțin peste 2000 de kilometri, expediția noastră #CuDusterÎnCreieriiMunților a ajuns la final. Am încheiat povestea cu cea mai dificilă probă pentru Duster, cu o vizită la prietenii de la Borsec și cu o listă a celor cinci cabane pe care le-am vizitat.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: cum arată și cât de pregătită e mașina noastră de expediție

Pregătirile pentru expediția noastră cu Duster în creierii munților sunt pe ultima sută de metri. Am făcut cunoștință cu mașina care ne va fi alături la bine și la greu.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: începem o expediție care va descoperi cinci pensiuni de vis din România

Profităm de lansarea noii generații Duster pentru a scoate modelul românesc la o plimbare extinsă prin cele trei segmente ale Carpaților. Înarmați cu versiunea 4x4 a SUV-ului românesc, descoperim cinci dintre cele mai frumoase pensiuni și locuri de cazare în care relaxarea e la ea acasă.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Noul Dacia Duster, lansat la Frankfurt: design revizuit, interior nou și motorizări cunoscute

Dacia a prezentat noua generație Duster. Modelul a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și vine cu un design revizuit, cu un interior nou și cu motorizări cunoscute.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Duster, Duster, frankfurt 2017, noul Dacia Duster, noul duster, Borsec, noua generatie Dacia Duster, Cu Duster in creierii muntilor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru