Noul duster

Miercuri, 18 August 2021 | Intern

Dacia deschide comenzile pentru Duster facelift: prețuri de la 14.100 de euro

Dacia a anunțat startul comenzilor pentru Duster facelift. Pe piața din România, SUV-ul are un preț de pornire de 14.100 de euro pentru versiunea Essential Tce 90.
Luni, 14 Iunie 2021 | Intern

Noua generație Dacia Duster va prelua designul conceptului Bigster

Viitoarea generație Dacia Duster va avea un design apropiat de cel al conceptului Bigster, potrivit informațiilor neoficiale publicate de presa franceză.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: rezumatul călătoriei de 2000 de kilometri și lista caselor de vacanță pe care le-am vizitat

După zece zile și puțin peste 2000 de kilometri, expediția noastră #CuDusterÎnCreieriiMunților a ajuns la final. Am încheiat povestea cu cea mai dificilă probă pentru Duster, cu o vizită la prietenii de la Borsec și cu o listă a celor cinci cabane pe care le-am vizitat.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: cum arată și cât de pregătită e mașina noastră de expediție

Pregătirile pentru expediția noastră cu Duster în creierii munților sunt pe ultima sută de metri. Am făcut cunoștință cu mașina care ne va fi alături la bine și la greu.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: începem o expediție care va descoperi cinci pensiuni de vis din România

Profităm de lansarea noii generații Duster pentru a scoate modelul românesc la o plimbare extinsă prin cele trei segmente ale Carpaților. Înarmați cu versiunea 4x4 a SUV-ului românesc, descoperim cinci dintre cele mai frumoase pensiuni și locuri de cazare în care relaxarea e la ea acasă.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Noul Dacia Duster, lansat la Frankfurt: design revizuit, interior nou și motorizări cunoscute

Dacia a prezentat noua generație Duster. Modelul a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și vine cu un design revizuit, cu un interior nou și cu motorizări cunoscute.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Duster, Duster, frankfurt 2017, noul Dacia Duster, Borsec, noul duster, Cu Duster in creierii muntilor, noua generatie Dacia Duster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru