Noua generatie Dacia Duster

Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Modele noi

Am văzut pe viu noua Dacia Duster: 5 modificări importante + VIDEO

Automarket a fost invitată în Portugalia, acolo unde am făcut cunoștință cu noua generație Dacia Duster. Am studiat mașina din toate unghiurile, am pipăit toate materialele din habitaclu, iar acum îți aducem un articol complet, cu 5 noutăți introduse de noul Duster. Ca de obicei, ai și un video cuprinzător.
Vineri, 07 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarea generație Dacia Duster

Prototipul viitoarei generații Dacia Duster a fost surprins în teste și vestea bună este că poartă mai puțin camuflaj ca niciodată. Va intra în producție anul viitor, la uzina de la Mioveni.
Vineri, 12 Mai 2023 | Industrie

Noua generație Dacia Duster: apar noi ipoteze de design

Apai noi informații, neoficiale, despre noua generație Dacia Duster, dar și câteva ipoteze de design. Noul Duster ar urma să debuteze la finalul anului 2023 sau la început de 2024.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Noul Dacia Duster, lansat la Frankfurt: design revizuit, interior nou și motorizări cunoscute

Dacia a prezentat noua generație Duster. Modelul a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și vine cu un design revizuit, cu un interior nou și cu motorizări cunoscute.
Luni, 12 Iunie 2017 | Modele noi

Surpriza verii: noua generație Dacia Duster s-ar putea lansa în 22 iunie la Paris

Noua generație Dacia Duster va fi dezvăluită în premieră în 22 iunie în cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris, potrivit unor informații neoficiale dezvăluite de publicația Autoalgerie.
Marti, 30 Mai 2017 | Modele noi

Fotografii spion cu noua generație Dacia Duster: schimbări minore pentru SUV-ul a cărui producție va începe la Mioveni la sfârșitul anului

Noua generație Dacia Duster a fost surprinsă sub camuflaj în timpul unor teste realizate în Spania. Producția va începe la sfârșitul anului, iar uzina de la Mioveni trece deja prin schimbări pentru adaptarea la noul SUV.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Duster, noua generatie Dacia Duster, fotografii spion Dacia Duster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru