Noul Dacia Duster

Vineri, 16 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: rezumatul călătoriei de 2000 de kilometri și lista caselor de vacanță pe care le-am vizitat

După zece zile și puțin peste 2000 de kilometri, expediția noastră #CuDusterÎnCreieriiMunților a ajuns la final. Am încheiat povestea cu cea mai dificilă probă pentru Duster, cu o vizită la prietenii de la Borsec și cu o listă a celor cinci cabane pe care le-am vizitat.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: blestemul navigației, pierduți prin zăpadă și căldura de la Casa Răzeșilor

În drum către ultimul loc de vis al expediției noastre ne-am rătăcit pe drumuri greu accesibile din Munții Harghitei, dar am ajuns cu bine într-o cabană de munte cu bucate ca pe vremea bunicilor.
Luni, 12 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: măreția Apusenilor, un Duster cu lanțuri și metamorfoza corporatistului de la Carpathian Cottage

Este una dintre cele mai frumoase experiențe trăite #CuDusterÎnCreieriiMunților. Am urcat cu Duster în inima Apusenilor și am făcut cunoștință cu un băiat care a renunțat la banii din corporație pentru o viață tradițională într-un sat uitat de lume.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: ploaie, ceață, zăpadă și povestea de dragoste descoperită la Cabana Muntele Mic

Al treilea loc descoperit în munții României alături de noul Dacia Duster a fost clădit pe fundația unei povești de dragoste dintre un american și o româncă.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: spectacolul crestelor și călătorie în timp la casa de vacanță Căsuța Bunicii

Noul Duster ne-a arătat astăzi ce decor de poveste pot zugrăvi Carpații într-o zi senină și cum se poate călători în timp la Căsuța Bunicii, un loc desprins din poveștile copilăriei.
Marti, 06 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților. Primele urme de zăpadă și prima pensiune descoperită: Green Resort Bran

Prima zi din expediția noastră cu noul Dacia Duster prin munții României nu ne-a dus foarte departe. Am explorat însă primele drumuri acoperite de zăpadă și am descoperit o vilă care a ridicat lemnul la rang de artă.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Noul Dacia Duster, lansat la Frankfurt: design revizuit, interior nou și motorizări cunoscute

Dacia a prezentat noua generație Duster. Modelul a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și vine cu un design revizuit, cu un interior nou și cu motorizări cunoscute.
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Noul Dacia Duster este aici. Galerie foto cu a doua generație a SUV-ului românesc

După o așteptare îndelungată, Dacia a publicat primele imagini și informații ale noii generații Duster. Modelul vine cu un design care nu se îndepărtează foarte mult de limbajul estetic al brandului românesc.
Vineri, 21 Iulie 2017 | Modele noi

Noua generație Dacia Duster nu va avea versiune cu 7 locuri: "Nu este în planuri, puteți să uitați de asta"

Dacia a confirmat oficial că noua generație Duster nu va avea versiune cu 7 locuri, întrucât aceasta ar pierde o parte dintre capabilitățile de 4x4.
Joi, 26 Ianuarie 2017 | Modele noi

Apar primele informații despre un Dacia Duster cu șapte locuri: numele lui va fi Grand Duster și va debuta în 2018

Noua generație Dacia Duster este așteptată să debuteze anul acesta. SUV-ul este așteptat să își facă apariția și în varianta de caroserie cu șapte locuri, cel mai probabil în anul 2018.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Intern

Preţuri Dacia Duster facelift în România: start de la 10.900 de euro

Dacia a lansat oficial noul Duster facelift pe piaţa din România. SUV-ul pleacă de la 10.900 euro, preţ mai mic decât cel al versiunii de bază ante-facelift. Cel mai echipat Duster va costa 17.000 de euro. Comenzile incep de mâine.

Tag-uri similare

Dacia Duster, Dacia Duster facelift, noul Dacia Duster, cat costa Dacia Duster facelift, Dacia Duster 2013, preţuri Dacia Duster facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru