Noua generație Dacia Duster va prelua designul conceptului Bigster

de Paul Cosma
Luni, 14.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea generație Dacia Duster va avea un design apropiat de cel al conceptului Bigster, potrivit informațiilor neoficiale publicate de presa franceză.

O nouă generație pentru singurul SUV din gama Dacia este așteptată în 2024, însă, până atunci, modelul se va bucura de o modernizare din partea constructorului.  

Confirmat de șeful Dacia, Duster facelift ar putea fi lansat în luna septembrie, conform presei din Hexagon. Nu sunt așteptate modificări majore pentru SUV-ul de clasă B, care va beneficia cel mai probabil de o aliniere la noul limbaj de design al mărcii.  

Jurnaliștii francezi susțin acum că viitorul Duster va avea un design apropiat de conceptul Bigster (foto). 

Transmisia automată EDC va reveni în dotarea modelului Duster, în timp ce lansarea unui sistem hibrid pe lista de motorizări încă ar fi luată în calcul. Potrivit informațiilor neoficiale, acest lucru se va întâmpla odată cu prezentarea noului model care va înlocui MCV și Lodgy. 

Uzina Dacia de la Mioveni a atins recent o producție de 2 milioane de unități pentru modelul Duster. Exemplarul cu număr 2.000.000 a ajuns în posesia unui client din România. 

Via economica.net

Comentarii (5)

  • Dănuț Alin Niță
    Dacia aceeași căruță , indiferent de model :)))
    15 68
  • acelasi prost indiferent de anotimp
    62 11
  • Adnopel
    Săracii cumpara mașini de lux și ei sunt maro in spate,desteptii și bogatii inclusiv in vest cumpara mașini bune și mai ieftine dar sa fim înțeleși NU Dacia.Străinii știu ca este de unica folosință dar ieftină iar pentru poporul roman este o insulta la toate capitolele și ne meritam soarta sa producem rahat in ciocolata in loc sa fim la nivel Skoda sau peste,deștepți suntem…
    9 23
  • Când spui că daciile ar fi de unică folosință ignorând Loganul ăla care a mers milionul de km sau taxi-urile birjărite de 6-700.000 km înseamnă că-ți place să mănânci ciocolată produsă local.
    Nu putem aprecia niște Renault-uri mai simple la care lucrează și niște români, sutele de mii de clienți din Vest sunt niște fraieri, nu ca superiorul mârlan mioritic, ce bălește inclusiv la Skoda dacă n-ajunge la Passat, numai să aibă ceva nemțesc în ea.
    Bine-ai zis că ne merităm soarta.
    18 5
  • Seriff
    Problema cu Dacia e pusa gresit, oamenii nu pricep ca este o masina cu care sa iti faci strict treaba, nimic mai mult, nu se conduce wow, nu e antifonata wow, nu ofera placerea de a conduce, dar pentru multi toate astea nu conteaza, pentru altii da conteaza, depinde de fiecare ce isi doreste de la o masina.
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru