Informații neoficiale: Dacia Duster va primi un facelift în septembrie

de Paul Cosma
Luni, 05.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul Dacia Duster va primi un facelift în acest an, iar presa franceză susține că lansarea va avea loc în luna septembrie.

O nouă generație pentru singurul SUV din gama Dacia este așteptată în 2024, însă, până atunci, modelul se va bucura de o modernizare din partea constructorului. 

Confirmat de șeful Dacia, Duster facelift ar putea fi lansat în luna septembrie, conform presei din Hexagon. Nu sunt așteptate modificări majore pentru SUV-ul de clasă B, care va beneficia cel mai probabil de o aliniere la noul limbaj de design al mărcii. 

Astfel, Duster ar urma să primească blocuri optice față și spate asemănătoare celor existente pe Logan, Sandero sau Spring. 

Transmisia automată EDC va reveni în dotarea modelului Duster, în timp ce lansarea unui sistem hibrid pe lista de motorizări încă nu este luată în calcul. Potrivit informațiilor neoficiale, acest lucru se va întâmpla odată cu prezentarea noului model care va înlocui MCV și Lodgy. 

Via economica.net

Comentarii (5)

  • 1000MB
    Apar cu EDC 6 sau cu EDC 7 pentru Tce150?
    6 5
  • 1000MB
    De ce nu se furnizeaza informatii detaliate cu privire la imperecherea fiecarui motor cu cutiile de viteze cu dublu ambreiaj?
    Dar motorul Tce 130 va beneficia si el de optiunea EDC?
    EDC este oferit pe Duster in varianta 4x2 sau doar 4x4 ?
    7 5
  • @1000MB ce parte din "informatii neoficiale" nu ti-e clar? :)
    10 0
  • 1000MB
    Daca Dacia considera ca-i benefica atata secretomanie in ceea ce priveste introducerea EDC pe un model care a mai avut in oferta cutia automata, treaba lor, este de neinteles totusi care-i utilitatea conservarii unui asemenea mister. Si la un facelift.
    6 1
  • Bogdan
    Poate pentru că nu au fost finalizate validările/ omologările?! Probabil e un pic mai complicat decât își imaginează cei care văd doar vârful ghețarului.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru