Duster facelift

Marti, 22 Iunie 2021 | Intern

Dacia Duster facelift, prezentat oficial: vânzările încep în septembrie 2021

Dacia a publicat primele imagini cu noul Duster facelift, model care va fi comercializat începând cu luna septembrie a acestui an. SUV-ul va putea fi comandat cu transmisia automată EDC cu 6 trepte, alături de motorul TCe 150, în configurația 4x2.
Vineri, 18 Iunie 2021 | Modele noi

Prima imagine cu viitoarea Dacia Duster facelift

Într-unul dintre clipurile video de promovare a noii identități vizuale Dacia, apare și un cadru cu viitorul Duster facelift. SUV-ul va debuta în a doua jumătate a anului.
Luni, 05 Aprilie 2021 | Intern

Informații neoficiale: Dacia Duster va primi un facelift în septembrie

SUV-ul Dacia Duster va primi un facelift în acest an, iar presa franceză susține că lansarea va avea loc în luna septembrie.
Marti, 24 Noiembrie 2020 | Modele noi

Dacia Duster va avea din nou cutie automată EDC la lansarea facelift-ului din 2021: informația apare într-un document intern al Grupului Renault

Dacia Duster facelift va fi disponibil și cu o cutie de viteze automată EDC, potrivit unui document intern al Grupului Renault. SUV-ul de la Mioveni a mai avut temporar transmisie automată în 2017-2018.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre Dacia Duster facelift: SUV-ul va primi o versiune mild-hybrid și va fi prezentat în 2021

Dacia Duster va primi anul viitor un facelift care va include modificări estetice minore și o motorizare mild-hybrid de 130 de cai putere, potrivit unor informații neoficiale. Ulterior, noua generație ar urma să fie lansată în 2023.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Modele noi

Duster Steel și Sandero Music: Dacia lansează două ediții speciale în Franța

Dacia oferă pe piața din Franța două ediții speciale ale modelelor sale: Duster Steel și Sandero Music. Ambele vin cu ornamente și dotări speciale.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Industrie

Dacia Duster atinge un nou hotar de producție: 300.000 de Duster facelift au fost fabricate la Mioveni

La scurtă vreme de la sărbătorirea producției a 500.000 de motoare 0.9 TCe la uzina din Mioveni, Dacia anunță fabricarea a 300.000 de unități Duster facelift la fabrica sa din Argeș.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Modele noi

Dacia Duster facelift a fost lansat şi pe piaţa din Regatul Unit

Dacia a lansat facelift-ul lui Duster şi pe piaţa din Marea Britanie. Spre deosebire de versiunea vândută până acum pe piaţa respectivă, facelift-ul lui Duster este produs la Mioveni, nu în India.
Luni, 02 Decembrie 2013 | Intern

Noul Duster facelift de Poliţie a fost în prim-plan la parada de 1 Decembrie de la Bucureşti

Reprezentanţii ministerelor au fost însoţiţi la parada de Ziua Naţională de modele Dacia concepute special pentru a face faţă diferitelor cerinţe ale militarilor sau poliţiştilor. Duster facelift de poliţie şi-a făcut apariţia în premieră naţională sub Arcul de Triumf.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Concepte

Duster Detour, conceptul care marchează debutul SUV-ului pe piaţa din Africa de Sud

Renault a prezentat astăzi imaginile oficiale ale conceptului Duster Detour. Exponatul va debuta la Salonul Auto de la Johannesburg şi marchează debutul lui Duster pe piaţa din Africa de Sud.
Luni, 09 Septembrie 2013 | General

Dacia a folosit în premieră noul Duster Facelift pentru transportul actorului John Malkovich la Festivalul George Enescu

Noua Dacia Duster facelift a putut fi observată astăzi pe străzile din Bucureşti. La bordul său era actorul John Malkovich prezent în capitală pentru Festivalul George Enescu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 07 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Dacia Duster facelift, imagini din interior: touchscreen și comenzi ale geamurilor pe portiere

Primele imagini ale interiorului noului Dacia Duster facelift relevă două apariții așteptate pe SUV-ul românesc; sistemul multimedia cu touchscreen și butoanele de comandă ale geamurilor laterale amplasate pe uși.
Miercuri, 28 August 2013 | FRANKFURT 2013

Dacia Duster facelift, primele imagini: schimbări subtile pentru SUV-ul românesc

Dacia a decis să-l împrospăteze pe Duster, SUV-ul mărcii de la Mioveni primind câteva modificări stilistice subtile care au rolul de a readuce modelul în atenţia publicului până la lansarea unei noi generaţii.
Marti, 24 Ianuarie 2012 | Autoipoteze

Dacia Duster facelift - prima ipoteză de design

Un designer amator a creat o ipoteză de design ce vizează facelift-ul lui Dacia Duster. Modelul a primit partea frontală a lui Lodgy, cu modificările de rigoare.

Tag-uri similare

Dacia Duster, Duster, Renault Duster, Duster facelift, design Dacia, ipoteze design
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru