Duster Steel și Sandero Music: Dacia lansează două ediții speciale în Franța

de Sebastian Toma
Miercuri, 07.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia oferă pe piața din Franța două ediții speciale ale modelelor sale: Duster Steel și Sandero Music. Ambele vin cu ornamente și dotări speciale.

Dacia Duster facelift va fi oferit într-o ediție specială în Franța, iar Sandero primește și el o ediție limitată odată cu aceasta. Vorbim despre Duster Steel și Sandero Music, două variante cu ornamente estetice speciale și cu dotări suplimentare, oferite în serie limitată. Deși știm sigur că nu vor sosi în România, noile ediții limitate ar putea fi oferite și pe alte piețe în afară de Franța. Nu vorbim despre primele ediții speciale ale lui Duster sau Sandero oferite în exclusivitate pe anumite piețe, Dacia având obiceiul să ofere asemenea ediții limitate, la fel cum fac și alți producători de automobile de pe piața europeană. Clienții lor se bucură de mai multe dotări la un preț special și de o eventuală valoare de revânzare mărită la momentul în care vor dori să-și schimbe mașina, pentru că exemplarul pe care îl vor vinde face parte dintr-o ediție fabricată în serie limitată.

Dacia Duster Steel

Ediția limitată Steel a lui Duster este bazată pe echiparea Laureate și vine în plus cu anumite dotări și accesorii estetice. Jantele au un finisaj cu efect diamant, pachetul Look este inclus în standard și proiectoarele de ceață au ornamente noi. În plus, sistemul MediaNav Evolution este standard pentru această ediție limitată și vine și cu tempomat și volan îmbrăcat în piele. Gama de motorizări alături de care este disponibilă această ediție a lui Duster include motorul 1.2 TCe de 125 CP și unitățile 1.5 dCi de 90 și de 110 CP.

În funcție de varianta aleasă, clientul poate comanda noul Duster Steel atât cu tracțiune 4x2, cât și în cu sistemul de tracțiune integrală decuplabilă din oferta Duster generație 2016.

Ediția limitată Steel a lui Dacia Duster. Remarcăm jantele din aliaj, ornamentele pragurilor laterale și ale proiectoarelelor de ceață.

Urmareste Automarket
Cel mai ieftin Dacia Duster Steel costă 16.600 de euro în Franța, în timp ce varianta cea mai scumpă costă 19.300 de euro. Printre opționale se numără roata de rezervă și cricul (120 euro), vopseaua metalizată (480 euro), harta Europei pentru sistemul MediaNav Evolution (100 euro), geamuri spate operate electric (150 euro), senzori de parcare spate (200 euro) și tapițerie din piele (600 euro).

Dacia Sandero Music

Ediția limitată Music a lui Sandero este bazată pe nivelul de echipare Ambiance și îi aduce în plus dotări suplimentare la un preț atractiv. Varianta Music a lui Sandero are un sistem audio Focal cu două difuzoare față de 120 Wați și se bucură de tempomat, sistem de climatizare, geamuri față operate electric și închidere centralizată. Dacia oferă noul Sandero Music alături de motorizările 1.2 16v de 75 CP, 0.9 TCe-ul de 90 CP sau diesel-ul 1.5 dCi de 90 CP.

În Franța, un Sandero 1.2 16v Music Edition pleacă de la 9.550 de euro, în timp ce diesel-ul de 90 CP costă 12.350 de euro.

Via Dacia

Comentarii (7)

  • Duster
    ,,Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul,,
    4 5
  • Sandero Music cu .....DOUA difuzoare, fie ele si Focal!?!?!?!??Doua?????Macar sa fie pe trei cai pt. ca altfel.....???
    4 1
  • Ma gandesc ca ei testeaza piata cu aceste editii speciale.
    Daca se vand bine inseamna ca oamenii vor si isi si permit dotari mai bune.
    S-ar putea sa vedem o parte din ele in modelele de serie.
    3 1
  • Scrooge
    Asteptam si in RO varianta Duster Dudu Steel. :)
    1 0
  • adica nu ai alege faruri de ceata dar te bucuri cu DOUA difuzoare no name
    cum bine zicea mircea mai de mult
    7 0
  • Eu nu sunt fan Dacia (am vazut cum cade vopseaua de pe ele,mai ales pe la praguri si pasajul rotilor spate si m-am lamurit),dar totusi intreb :
    am citit bine ? la Dacia Duster Steel (vezi doamne) roata de rezerva si cricul sunt ...OPTIONALE ?
    Adica....daca nu le cumpar separat, ridic masina cu p..a in caz de pana ?
    Hai bre, ce naiba !
    1 0
  • Toata lumea stie si a 'vazut' cum cade vopseaua de pe Dacia, ma mir totusi ca masinile de pe strada mai au vopsea pe ele. Eu nu zic, probleme mai sunt, dar desi am un logan din 2007, am avut noroc si nu a cazut vopseaua. La fel si tata, norocos cu loganul din 2006. Si niste prieteni la fel, tot norocosi. Si totusi, daca 'dacia nu e masina'.. de ce o cumpara strainii? Nemtii, care au crescut cu Mercedes, VW, Audi, cum de cumpara Dacia? Ei nu stiu ca vopseaua cade? Adica totusi, din 2004 pana acum cred ca isi dadeau seama.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru