Poze Dacia

Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Intern

Dacia prezintă noul Duster Connected by Orange: Wi-Fi onboard, jante noi, cameră de marșarier și tapițerie specială

Dacia Duster a primit o ediție specială în România în parteneriat cu Orange. Modelul din Mioveni este echipat cu un hotspot care asigură 12 GB de internet pe lună, cameră de marșarier și un model nou de jante.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Modele noi

Duster Steel și Sandero Music: Dacia lansează două ediții speciale în Franța

Dacia oferă pe piața din Franța două ediții speciale ale modelelor sale: Duster Steel și Sandero Music. Ambele vin cu ornamente și dotări speciale.
Luni, 25 Mai 2015 | Modele noi

Carlos Ghosn infirmă posibilitatea vânzării lui Kwid cu sigla Dacia

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, a respins posibilitatea lansării lui Renault Kwid sub sigla Dacia, titrează cei de la Indian Autos Blog în urma unui interviu cu oficialul.
Marti, 14 Aprilie 2015 | Modele noi

Dacia Duster primeşte o variantă comercială pentru piaţa din Regatul Unit

Dacia oferă o nouă versiune a lui Duster pe piaţa din Marea Britanie. Vorbim despre o variantă comercială a SUV-ului, în care bancheta spate este eliminată în favoarea unui portbagaj mai spaţios.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Intern

Dacia Logan 10 Ani este premiul cel mare al tombolei organizate la Târgul Gaudeamus 2014

La nouă ani de la începutul colaborării dintre Dacia şi Târgul de carte Gaudeamus, sponsorul auto al evenimentului va oferi cadou un "Logan 10 Ani" în urma unei tombole.
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Industrie

Dacia a vândut trei milioane de maşini în ultimii zece ani

Dacia sărbătoreşte un important hotar în istoria sa, după ce marca din Mioveni a vândut trei milioane de unităţi de la momentul lansării lui Logan.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Industrie

Dacia va produce la Mioveni şi versiunea cu volanul pe dreapta a lui Duster

Fabrica Dacia din Mioveni va construi şi versiunea cu volanul pe dreapta a lui Duster, destinată pieţei din Regatul Unit. Aceasta era produsă doar în India, dar cererea a dus la necesitatea fabricării în două uzine.
Marti, 03 Iunie 2014 | Industrie

Succesul Dacia în Franţa, explicat de schimbarea modului în care francezii cumpără maşini

Reuşitele comerciale ale mărcii Dacia în Franţa au atras atenţia specialiştilor, care au demarat o analiză. Aceştia spun că există o logică în spatele popularităţii mărcii româneşti în Hexagon, bazată pe schimbarea percepţiei populaţiei referitoare la automobil.
Vineri, 16 Mai 2014 | Industrie

Dacia a fabricat 150.000 de unităţi Sandero 2 la Mioveni

Fabrica Dacia din Mioveni sărbătoreşte producţia a 150.000 de unităţi ale celei de-a doua generaţii Sandero. Modelul a fost lansat în septembrie 2012, la Salonul Auto de la Paris.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | General

New York Times despre Dacia: "E cea mai hot marcă din Europa"

Americanii de la New York Times au lăudat marca Dacia într-un articol dedicat producătorilor de automobile din Europa. Aceştia au completat povestea explicând că ar putea fi marca potrivită pentru momentul actual în Europa.
Miercuri, 28 August 2013 | FRANKFURT 2013

Comparaţie foto: noul Duster facelift vs. versiunea anterioară

Dacia a publicat astăzi primele imagini oficiale ale facelift-ului aplicat lui Duster. Iată principalele modificări operate de constructorul din Mioveni.
Vineri, 14 Decembrie 2012 | Modele noi

GALERIE FOTO: Dacia Sandero Stepway în pădurea Fontainebleau

Dacia a prezentat o galerie foto a noului Sandero Stepway în pădurea Fontainebleau. Modelul din Mioveni este surprins în ipostaze lifestyle, prezentând excursia în pădure a unei tinere familii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Dacia a adus trei premiere la Paris: Logan, Sandero şi Sandero Stepway

Dacia a venit la Salonul Auto de la Paris cu trei premiere. Constructorul român a lansat noile generaţii ale lui Logan şi Sandero, alături de noul Sandero Stepway.
Vineri, 29 Iunie 2012 | Modele noi

Dacia Dokker şi Dokker Van, imagini, dotări şi informaţii complete

Dacia a publicat o galerie foto cu noile Dokker şi Dokker Van. Cele două vehicule comerciale sunt construite pe aceeaşi platformă cu Lodgy, sunt oferite în compania a patru motorizări şi pot fi comandate cu aceleaşi echipamente.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Spectacol marocan în standul Dacia la lansarea lui Lodgy

Dacia a lansat noul Lodgy la Salonul Auto de la Geneva în cadrul unui spectacol incitant, derulat pe ritmuri de jazz. Pe piața din România, modelul are un preț de pornire de 9.500 de euro cu TVA inclus.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Lansarea noului Dacia Duster - galerie foto

Dacia a fost astazi in lumina reflectoarelor de la Salonul Auto de la Geneva cu primul sau SUV, botezat Duster. Automarket a fost la fata locului si va prezinta o galerie foto cu cele mai importante momente din timpul lansarii.
Luni, 01 Martie 2010 | GENEVA 2010

EXCLUSIV: Primele poze cu Dacia Duster la Salonul Auto de la Geneva

Automarket este prima publicatie romaneasca intrata in standul Dacia de la Geneva. Desi conferinta de presa de lansare e maine, am reusit sa fotografiem noul Duster la repetitia generala de astazi.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru