GALERIE FOTO: Dacia Sandero Stepway în pădurea Fontainebleau

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 14.12.2012
Dacia a prezentat o galerie foto a noului Sandero Stepway în pădurea Fontainebleau. Modelul din Mioveni este surprins în ipostaze lifestyle, prezentând excursia în pădure a unei tinere familii.

Dacia a publicat o galerie foto şi un clip care surprinde noul Sandero Stepway în pădurea Fontainebleau din Franţa. Modelul joacă un rol principal într-o scenă de vacanţă a unei tinere familii, care pleacă într-o excursie în pădure alături de noua lor maşină. Aceste imagini încearcă să surprindă latura lifestyle a noului Sandero Stepway, unul dintre atuu-urile acestui model.

Dacia Sandero Stepway are un preţ de pornire de 10.800 de euro pe piaţa din România şi va fi disponibil pentru comandă începând cu 1 octombrie 2012. Pe lângă design-ul preluat de la Sandero şi noutăţile din această gamă, versiunea Stepway vine cu un design atrăgător şi cu o nouă culoare: Bleu Azurite. Sandero Stepway va fi oferit doar în compania motorizărilor dCi 90 şi TCe 90. Versiunea dci a lui Sandero Stepway are un consum mediu de 4.0 litri la sută şi emite 105 grame de CO2 în ciclu mixt.

Versiunea Stepway a lui Sandero vine cu noul Dacia Plug&Radio, disponibil şi în gamele Logan şi Sandero, o soluţie multimedia care integrează un ecran 2DIN şi un CD MP3. Pe lângă acestea, unitatea oferă Bluetooth pentru conectarea telefonului mobil, comenzi pe volan, mufă USB şi jack AUX.

Opţional, clienţii pot comanda Dacia MEDIA NAV, sistemul de navigaţie cu ecran tactil de 18 centimetri, care a debutat odată cu Lodgy.

Via Dacia | Foto Mélanie BORDAS (Renault)

Comentarii (2)

  • BaditzaEx
    pe cat de frumoasa este exterior ( cea mai frumoasa Dacie ), pe atat, este de neprimitoare ca sa nu zic altfel :)) interior
    2 10
  • George Eremia
    Wooooow sunt absolut superbe pozele! Modelul nu mai zic, se incadreaza perfect in peisaj si chair iese in evidenta! Duper tare, bravo Dacia!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru