Dacia Sandero Stepway

Luni, 18 Ianuarie 2021 | Modele noi

INTERVIU: Dacia Bigster nu este numele final al viitorului SUV românesc

În cadrul unei conferințe de presă organizată pentru presa din România, oficialii Dacia au spus că nu au decis dacă Bigster va fi numele folosit de viitorul SUV de clasă C. De asemenea, am aflat că Dacia nu mai este mașina aleasă de cei care migrau de la vehiculele second-hand.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | Intern

Dacia a publicat dotările standard și opționale pentru noul Sandero Stepway: 350 de euro pentru pachetul cu senzori față și spate

Dacia a publicat lista dotărilor standard și opționale pentru noul Sandero Stepway. Sistemul Media Display cu ecran de 8 inch și compatibilitate Android Auto și Apple CarPlay este standard pe echiparea Comfort, iar pachetul cu senzori de parcare față și spate este disponibil pentru 350 de euro.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri pentru noile generații de modele Dacia: Logan începe de la 8.400 de euro, Sandero de la 8.600 de euro, iar Sandero Stepway de la 12.050 de euro

Dacia a anunțat prețurile pentru noile generații ale modelelor sale. Logan are un preț de pornire de 8.400 de euro, iar Sandero începe de la 8.600 de euro. Pentru Sandero Stepway clienții plătesc cel puțin 12.050 de euro.
Marti, 13 Octombrie 2020 | Industrie

Noua generație Dacia Sandero nu se produce în România: uzina de la Mioveni rămâne cu versiunea Sandero Stepway, Logan și Duster

Noua generație Dacia Sandero nu este produsă în România. În schimb, la uzina de la Mioveni vor fi produse în continuare versiunea Sandero Stepway și modelele Logan și Duster, potrivit oficialilor Grupului Renault.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Modele noi

Noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway: design modern, interior îmbunătățit, cutie automată CVT și fără motorizări diesel

Dacia a publicat imagini și informații tehnice despre noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway, care oferă un design modern, interior mult îmbunătățit, sisteme de asistență și cutie automată CVT. Niciunul dintre modele nu mai are în gamă motoare diesel.
Luni, 07 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noile generații Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway: detaliile complete vor fi anunțate în 29 septembrie

Dacia a publicat primele imagini oficiale cu noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway. Producătorul de la Mioveni a pregătit o filozofie de design nouă care se traduce prin forme ceva mai rotunjite. Detaliile complete referitoare la noile modele Dacia vor fi publicate în 29 septembrie.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Modele noi

Dacia Sandero: un nou teaser dezvăluie cum vor arăta farurile și stopurile noii generații

Dacia a publicat un teaser video cu farurile și stopurile noii generații Sandero, care demonstrează că hatchback-ul subcompact va primi modificări importante de design. Prezentarea oficială va avea loc în 7 septembrie.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Dacia a publicat un teaser video pentru noile generații Sandero și Logan: cele două modele ar putea fi prezentate în 7 septembrie

Dacia a publicat un teaser video pentru noile generații Sandero și Logan. Presa din Franța susține că modelele vor avea noutăți majore și că vor fi prezentate oficial în 7 septembrie.
Marti, 19 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: noua generație Dacia Sandero va fi prezentată în luna iunie

Noua generație Dacia Sandero va fi prezentată în luna iunie, cu câteva luni mai devreme decât planificarea inițială, potrivit unor informații neoficiale din presa franceză.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Dacia lansează o ediție specială pentru Duster și Sandero Stepway: brandul aniversează 15 ani de prezență în Europa

Dacia sărbătorește 15 ani de prezență în Europa prin lansarea unei ediții speciale pentru Duster și Sandero Stepway care include standard cameră pentru marșarier, aer condiționat automat sau ecran touch de 7 inch cu sistem de navigație.
Joi, 21 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Dacia va lansa o ediție limitată Ultimate pentru Duster, Logan și familia Stepway: camera Multi View, inclusă în dotarea standard

Dacia va lansa în martie la Salonul Auto de la Geneva o ediție limitată Ultimate pentru Duster, Logan și modelele din familia Stepway. În cazul lui Duster noutatea principală va fi includerea camerei Multi View în echiparea standard.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Modele noi

Dacia Sandero Stepway Escape: ediție specială de 400 de unități pentru piața din Franța

Dacia Sandero Stepway va primi în Franța o ediție specială Escape care va fi produsă în numai 400 de unități. Designul final a fost ales în urma voturilor exprimate de 100.000 de fani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Franța: serie "foarte limitată" pentru Dacia Sandero Stepway. Fanii pot alege designul acesteia

Fanii Dacia care trec pragul Salonului Auto de la Paris au ocazia să voteze următoarea serie limitată Sandero Stepway. Versiunea va fi dedicată exclusiv pieței din Franța, iar fanii pot alege una dintre versiunile Blue Night, Evolution sau Escape.
Joi, 22 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Surpriza Dacia de la Geneva: versiune în ediție limitată pentru un model din familia Stepway

Dacia anunță lansarea unei versiuni în ediție limitată pentru un model din familia Stepway cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Economic

Dacia a ajuns la 100.000 de mașini vândute în Marea Britanie în 4 ani: marca se comercializează la fel de bine ca în România

Dacia a atins pragul de 100.000 de unități comercializate în Marea Britanie de la lansarea din 2013 și vinde la fel de multe mașini ca în România. Peste o treime dintre clienți au ales Sandero Stepway.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | Economic

Dacia, la fel de populară ca "fish and chips" în Marea Britanie

Dacia se bucură de un succes deosebit pe piața din Marea Britanie. Britanicii îndrăgesc cel mai mult un model extrem de popular și în restul Europei.
Luni, 09 Noiembrie 2015 | Economic

Dacia desface șampania: 3.5 milioane de mașini au fost vândute în doar 11 ani

Dacia sărbătorește 3.5 milioane de mașini vândute, după doar 11 ani de existență. Mașina cu numărul record a mers la un client din Marea Britanie.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Hyundai preia exemplul lui Dacia Sandero Stepway și lansează i20 Active (ACTUALIZARE)

Hyundai va lansa o versiune cross a actualului i20, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul va beneficia doar de accesorii estetice, așa cum se întâmplă și în cazul rivalului Dacia Sandero Stepway.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia introduce o transmisie automată pentru Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a anunțat oficial introducerea unei transmisii automate în oferta sa. Aceasta este o cutie manuală automatizată, se numește Easy-R și debutează luna viitoare.
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Industrie

Dacia a vândut trei milioane de maşini în ultimii zece ani

Dacia sărbătoreşte un important hotar în istoria sa, după ce marca din Mioveni a vândut trei milioane de unităţi de la momentul lansării lui Logan.

Tag-uri similare

Dacia, test, Dacia Sandero, Sandero, Sandero Stepway, Dacia Sandero Stepway, Stepway, anduranta, test de anduranţă
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru