Renault Duster

Luni, 30 August 2021 | Industrie

Renault Duster, produs în Brazilia, a obținut zero stele la testele Latin NCAP

Renault Duster a obținut zero stele la testele de siguranță Latin NCAP. Organizația independentă a cerut Renault să efectueze un recall pentru toate exemplarele Duster produse în Brazilia.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Industrie

Schimbare de strategie: Renault nu va mai vinde modele Dacia sub brandul francez în Rusia și Brazilia, cu excepția lui Duster

Renault va renunța la comercializarea modelelor Dacia sub brandul francez pe piețele din Rusia și Brazilia după lansarea noilor generații. Singura excepție de la regulă va fi Duster.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Modele noi

După noul Dacia Duster, facem cunoștință cu noul Renault Duster: modificări estetice, aeratoare noi la interior și motorizări ușor diferite

Noul Duster primește siglă Renault pentru piețele pe care nu există marca Dacia. Odată cu sigla, SUV-ul oferă și câteva modificări estetice exterioare și interioare, dar și un motor pe benzină de 2.0 litri.
Joi, 11 Mai 2017 | Siguranta

Cât de sigur e un Duster fără airbag-uri? Răspunsul vine din India: zero stele la testele de siguranță

Renault oferă Duster în India într-o versiune de bază care nu are airbag-uri sau ABS. Rezultatul testelor de siguranță a fost proporțional cu așteptările: zero stele. Cu airbag pentru șofer, Duster a adunat 3 stele Global NCAP.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Concepte

Off-roader ca la carte: Duster Extreme Concept accentuează caracterul dur al SUV-ului cu ADN românesc

Divizia braziliană a mărcii Renault a prezentat la Salonul Auto de la Sao Paolo o versiune extremă a lui Duster. Numele său oficial este Duster Extreme Concept și nu va fi pusă în vânzare, fiind dezvoltată exclusiv în sens demonstrativ.
Luni, 08 Iunie 2015 | Modele noi

Duster Pick-up, confirmat oficial: cabină dublă, cinci locuri și benă generoasă

Renault a anunțat lansarea primului său pick-up, care va moșteni toate calitățile lui Duster. Dezvelirea modelului de serie are loc în 18 iunie, la Salonul Auto de la Buenos Aires.
Marti, 31 Martie 2015 | Modele noi

Dacia a început livrarea primelor ambulanţe bazate pe Duster

Dacia a început livrările primelor autospeciale Duster ambulanţă. Acestea sunt fabricate alături de carosierul Romturingia şi vor fi livrate în Angola.
Miercuri, 17 Decembrie 2014 | Motorsport

Două echipaje Renault Duster vor participa la Raliul Dakar 2015

Două maşini Renault Duster furnizate de filiala argentiniană a constructorului francez vor lua startul în Raliul Dakar 2015 cu obiectivul de a obţine o clasare în primii 10 în clasamentul general.
Miercuri, 29 Octombrie 2014 | Modele noi

Renault Duster Oroch: conceptul unui pick-up sud-american, bazat pe SUV-ul de la Mioveni

Renault a dezvăluit noul Duster Oroch, un concept bazat pe SUV-ul românesc construit la Mioveni. Prototipul anticipează un viitor pick-up al constructorului francez pe piaţa din America de Sud.
Luni, 14 Aprilie 2014 | General

Moment istoric pentru Duster: un milion de unităţi vândute în patru ani

Dacia şi Renault sărbătoresc producţia exemplarului Duster cu numărul un milion. Recordul a fost înregistrat la aproape patru ani de la debutul pe piaţă al modelului 4x4.
Sambata, 04 Ianuarie 2014 | Motorsport

Avancronică Raliul Dakar 2014 - anduranţă în Deşertul Atacama şi Munţii Anzi cu două Renault Duster

Raliul Dakar, cea mai dificilă competiţie de motorsport din lume, începe duminică în America de Sud, străbate Deşertul Atacama şi Munţii Anzi şi aliniază la start inclusiv două exemplare Duster care vor concura sub sigla Renault.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Concepte

Duster Detour, conceptul care marchează debutul SUV-ului pe piaţa din Africa de Sud

Renault a prezentat astăzi imaginile oficiale ale conceptului Duster Detour. Exponatul va debuta la Salonul Auto de la Johannesburg şi marchează debutul lui Duster pe piaţa din Africa de Sud.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 August 2013 | Modele noi

Dacia Duster s-a transformat în Nissan Terrano în India

Versiunea Nissan a lui Duster se numeşte Terrano şi debutează pe piaţa din India cu un design schimbat şi cu un interior modificat.
Marti, 13 August 2013 | Modele noi

Duster Los Pumas, ediţie specială dedicată rugby-ului argentinian

Renault promovează modelul Duster în Argentina printr-o ediţie specială dedicată echipei naţionale de rugby. Modelul rezultat se numeşte Duster Los Pumas şi va fi vândut doar pe piaţa respectivă.
Marti, 11 Iunie 2013 | Modele noi

Primele schiţe oficiale ale versiunii Nissan a lui Duster, destinată pieţei din India

Nissan a publicat primele schiţe oficiale ale modelului Terrano destinat pieţei din India. Acesta este bazat pe Duster şi prezintă o serie de modificări estetice.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Nissan va lansa în India o versiune proprie a lui Duster, numită Terrano

Nissan va comercializa pe piaţa din India o versiune proprie a lui Duster, care va avea o parte frontală modificată, un posterior schimbat subtil şi un interior aproape neschimbat.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 12: Nani Roma câştigă proba. Un Duster a fost exclus din competiţie

Nani Roma (X-Raid Mini) a câştigat a 12-a probă a Raliului Dakar şi a urcat pe locul trei în clasamentul general, în timp ce unul dintre exemplare Renault Duster a fost exclus din competiţie.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Motorsport

Raliul Dakar, ziua 9: Roma câştigă proba, Al-Attiyah pierde orice şansă la victorie

Nani Roma a câştigat a noua probă specială din Raliu Dakar, în timp ce Nasser Al-Attiyah a ratat orice şansă la victorie după ce a pierdut două ore din cauza unor probleme tehnice.
Sambata, 05 Ianuarie 2013 | Motorsport

Începe Raliul Dakar 2013 - fără români, dar cu două Dustere

Raliul Dakar 2013 debutează sâmbătă în Peru fără să alinieze la start vreun pilot român, însă ţara noastră va fi reprezentată de două exemplare Duster care vor concura sub sigla Renault.
Joi, 03 Ianuarie 2013 | Industrie

Dacia e în vârf de formă. Renault: "Rivalii Dacia sunt întârziați cu cel puțin 10 ani"

Dacia este "vaca de muls" a Grupului Renault, modelele produse pe "platforma Logan", M0, fiind adevărate hituri atât în Europa, cât și la nivel mondial. Marja de profit per model vândut se apropie în medie de 9%, fiind aproximativ aceeași cu cea a producătorilor premium.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Dacia Duster, Duster, Renault Duster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru