Duster Los Pumas, ediţie specială dedicată rugby-ului argentinian

de Sebastian Toma
Marti, 13.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault promovează modelul Duster în Argentina printr-o ediţie specială dedicată echipei naţionale de rugby. Modelul rezultat se numeşte Duster Los Pumas şi va fi vândut doar pe piaţa respectivă.

Esential 138 CP dezvoltă motorul 2.0 16V al lui Renault Duster Los Pumas
Renault Duster a primit o ediţie specială pentru piaţa din Argentina, numită Los Pumas Special Edition. Pentru cei care nu sunt fani ai sportului, noua ediţie specială a SUV-ului dezvoltat de concernul Renault-Nissan este dedicată echipei naţionale de rugby din Argentina, ai cărei componenţi sunt denumiţi "pumele" de comentatorii sportivi şi nu numai. Ediţia specială a SUV-ului din Mioveni vine cu o serie de modificări estetice, cum ar fi un set de proiectoare de ceaţă montate pe un nou calandru amplasat pe bara de protecţie faţă, un set de praguri laterale noi şi un set de ornamente pentru portiere.

Renault va oferit Duster Los Pumas doar în compania a trei culori. Vorbim despre alb, gri şi negru. Indiferent de nuanţa aleasă, caroseria prezintă sigla Uniunii Argentiniene de Rugby. Motorizarea oferită este un propulsor aspirat de 2.0 litri, alimentat cu benzină, care livrează 138 CP.

Resursele sunt gestionate cu ajutorul unei transmisii manuale cu şase rapoarte, care poate să livreze puterea la roţile din faţă sau la toate roţile, în funcţie de alegerea clientului, ediţia specială a lui Duster urmând să fie oferită atât în versiuni cu tracţiune faţă, cât şi în versiuni cu sistem de tracţiune integrală.

Urmareste Automarket
În materie de dotări standard, acesta are patru airbag-uri, ABS, ESP, sistem multimedia cu ecran tactil de şapte inch şi navigaţie, jante din aliaj cu diametrul de 16 inch şi senzori de parcare spate.
Sunt şanse ca ediţia specială Duster Los Pumas să fie prezentă în standul Dacia de la Salonul Auto de la Frankfurt. Până acum, standul Dacia de la Frankfurt îl are ca actor principal pe Duster facelift, modelul al cărui debut a fost confirmat oficial la prestigiosul eveniment auto din Germania.

Via Indianautosblog

Comentarii (6)

  • Revolutie nu gluma. E generatia noua a motorului este foarte puternic.
    12 0
  • Scrooge
    au topit 3 PET-uri in 2 forme si uite noutatea :))
    6 18
  • Interesant... Praguri... Protectii mari la usi... motor puternic....
    Poate se gandeste si Dacia la o varianta pentru Stejari. Nu de alta dar s-au miscat bine in ultimele meciuri.
    14 3
  • In Romania de ce nu se vinde cu o varianta de 2.0 136 cai??
    0 0
  • @koss
    După cum au explicat şi reprezentanţii Dacia, motorizarea respectivă nu este suficient de solicitată pe piaţa internă încât să fie disponibilă în oferta Dacia Duster.

    În momentul în care o asemenea motorizare sau o altă dotare ar fi suficient de dorită de clienţii de pe o piaţă, constructorul ar face demersurile necesare introducerii respectivului element în ofertă.

    Dacia nu este singurul constructor care are această politică, soluţia fiind aplicată cu succes de majoritatea producătorilor de automobile pe toate pieţele pe care activează. Asta ajută la reducerea costurilor şi ajută la adaptarea ofertelor pentru nevoile pieţei.
    2 0
  • BaditzaEx
    Stejarii i-au batut pe acesti Pumas, si chiar si-a pastrat titlul european in finala cu Italia, deci : Dacia ar trebui sa ia in considerare Sportul Romanesc !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru