Dacia a folosit în premieră noul Duster Facelift pentru transportul actorului John Malkovich la Festivalul George Enescu

de Dragoș Băltățeanu
Luni, 09.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua Dacia Duster facelift a putut fi observată astăzi pe străzile din Bucureşti. La bordul său era actorul John Malkovich prezent în capitală pentru Festivalul George Enescu.

Urmareste Automarket
Dacia este principalul sponsor al Festivalului George Enescu asigurând transportul tuturor participanţilor. Astăzi a sosit la Bucureşti şi celebrul actor american John Malkovich, iar pentru transportul său de la aeroport a fost folosit chiar noul Duster Facelift. Televizunile de ştiri au surprins momentul, aşa cum se poate vedea în clipul filmat de colegii de la Digi24 ce poate fi accesat AICI.

Dacia Duster Facelift pe străzile capitalei.
Duster-ul Facelift a fost folosit pentru transportul actorului John Malkovich.

Actorul american John Malkovich a sosit la Bucureşti pentru a juca în piesa de teatru "The Infernal Comedy - Confessions of a Serial Killer", pe scena Ateneului Român. Piesa a avut premiera în 2006 la Los Angeles, este scrisă special pentru John Malkovich.

Actorul american este narator şi singurul personaj al firului epic, iar piesa este un show de tip musical cu arii ale unor compozitori celebri Vivaldi, Haydn, Mozart, Van Beethoven, interpretate de orchestra de cameră Wiener Akademie.

Noul Duster parcat în faţa Ateneului Român.

John Malkovich a fost de două ori nominalizat pentru premiul Oscar şi este unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood fiind cunoscut pentru filme ca Burn After Reading, Being John Malkovich sau RED.

Foto: Autoindustry.ro / Digi24.ro

Comentarii (1)

  • f tare!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru