Festivalul George Enescu

Marti, 08 Septembrie 2015 | Intern

BMW este mașina oficială a Festivalului George Enescu

În calitate de partener auto al Festivalului Internațional George Enescu, BMW a împrumutat o flotă de Seria 6 Gran Coupe și Seria 5 Touring pentru transportul personalităților invitate la eveniment.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | Intern

Dacia este maşina oficială a Festivalului George Enescu

Dacia este din nou partenerul Festivalul George Enescu, pentru al treilea an consecutiv. Concursul internaţional de muzică clasică a ajuns la ediţia XIV-a.
Luni, 09 Septembrie 2013 | General

Dacia a folosit în premieră noul Duster Facelift pentru transportul actorului John Malkovich la Festivalul George Enescu

Noua Dacia Duster facelift a putut fi observată astăzi pe străzile din Bucureşti. La bordul său era actorul John Malkovich prezent în capitală pentru Festivalul George Enescu.
Marti, 27 August 2013 | Intern

Dacia este partenerul ediţiei 2013 a Festivalului George Enescu

Dacia este, pentru al doilea an consecutiv, partenerul auto al Festivalului George Enescu, ajuns la ediţia XXI. Fanii mărcii din Mioveni vor avea ocazia să câştige bilete la festival prin intermediul concursurilor de pe Facebook.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Sandero, Sandero, Logan, Dacia Logan, Sandero Stepway, Dacia Sandero Stepway, Festivalul George Enescu, George Enescu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru