SUV Dacia

Luni, 05 Aprilie 2021 | Intern

Informații neoficiale: Dacia Duster va primi un facelift în septembrie

SUV-ul Dacia Duster va primi un facelift în acest an, iar presa franceză susține că lansarea va avea loc în luna septembrie.
Joi, 14 Ianuarie 2021 | Modele noi

Dacia Bigster: primele imagini și informații ale viitorului SUV românesc mai mare ca Duster

Conceptul Dacia Bigster a fost prezentat oficial. Se anunță a fi un SUV poziționat deasupra lui Duster, cu motorizări hibride și multe elemente din plastic reciclat.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

Noi detalii despre SUV-ul Dacia cu 7 locuri care va înlocui Lodgy: noul model va fi produs la uzina de la Mioveni din octombrie 2021

SUV-ul Dacia cu 7 locuri care va înlocui Lodgy în gama de modele va fi produs la uzina de la Mioveni din octombrie 2021, potrivit unor informații neoficiale. Noul SUV va avea și o versiune hibridă și nu va utiliza motoare diesel.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Reportaj

REPORTAJ: Dusterist de weekend

Automarket a participat la cea de-a noua întrunire a Dusteriștilor, derulată de această dată sub tutela Dacia. Cum a fost la Duster Camp 2015 aflați din materialul de mai jos.
Luni, 08 Martie 2010 | Premii auto

Dacia Duster primeste prima distinctie: "Cel mai ieftin SUV din lume"

World Records Academy a oferit noului dacia duster prima distinctie internationala. Modelul romanesc a fost desemnat cel mai ieftin SUV din lume.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | Intern

Fotospion: Viitorul SUV Dacia se va numi Duster

Cea mai noua fotografie spion a SUV-ului pe care Dacia il va aduce la Geneva dezvaluie o placuta de inmatriculare pe care apare scris numele Duster.

Tag-uri similare

Dacia Duster, Duster, Nissan Qashqai, SUV Dacia, cel mai ieftin SUV din lume, Dacia Kanjara, Duster cel mai ieftin, SUV romanesc
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru