Dacia a produs exemplarul Duster cu numărul 2.000.000 la Mioveni

de Paul Cosma
Joi, 13.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Uzina Dacia de la Mioveni a atins o producție de 2 milioane de unități pentru modelul Duster. Exemplarul cu număr 2.000.000 va ajunge în posesia unui client din România.

Prezentat în premieră mondială în martie 2010, la Salonul Auto de la Geneva, Duster a devenit rapid un succes comercial pentru Dacia

Astăzi, 13 mai 2021, de pe linia de montaj a Uzinei Vehicule Dacia a ieșit exemplarul Duster cu numărul 2.000.000 (din acest total, peste 93% sunt vehicule produse sub marca Dacia, iar restul poartă sigla Renault). 

Exemplarul cu pricina face parte din seria limitată Duster Avantaj ECO-G 100 (motorizare cu alimentare mixtă benzină/GPL) de culoare Orange Atacama și este destinat unui client din România. 

“Duster este un simbol național de reușită. Un model pentru care s-a lucrat intens și la care au contribuit angajați din toate meseriile și domeniile de activitate ale Renault Group în România. Am un sentiment de mare bucurie că, alături de colegi, am reușit să depășim provocările din ultimul an și să marcăm astăzi, împreună, o cifră istorică,” a declarat Miguel Oliver-Boquera, Director al Uzinei Vehicule Dacia și Coordonator al platformei industriale de la Mioveni. 

În România, modelul s-a instalat încă din primul an de comercializare în postura de lider incontestabil al segmentului SUV, pe care și-a consolidat-o odată cu lansarea celei de-a doua generații, în 2017.

Performanța de pe piața internă a fost amplificată de rezultatele obținute la export, Duster fiind livrat clienților din 44 de țări din Europa, Africa de Nord și Asia. 

Fabricat într-un ritm de 930 de vehicule pe zi (peste 90% sunt destinate piețelor externe), Duster este cel mai produs model al uzinei de la Mioveni. 

Via Dacia

Comentarii (9)

  • Covrig 1984
    Aproape 50% barbati/50% femei pare ca sunt,bifat la egalitate de sanse,botnita poarta,bifat,distantati social la minimum un metru,bifat,vaccinati arn anti viroza sunt?
    14 13
  • Edikkk
    Felicitări Dacia şi în mod special un mare bravo muncitorilor de la Dacia !!

    Bravo !

    Să sperăm că vom vedea şi Dacia PHEV e-tech,
    şi de ce nu PHEV cu CNG

    Succes
    14 13
  • Dănuț Alin Niță
    Ce "distanțare " între colegii aici in Dacia , colega este amantă la muncă nu știați !!!!!
    De aici vine calitatea produselor se "lucrează " cu transpirație !!!!!
    :))))))))))
    15 18
  • Florin
    @Dănuț Alin Niță
    Confirm ce se întâmplă în uzina Dacia
    Rușine Rușine
    11 7
  • inexorabil
    Tocmai răsfoiam “Click!”. Nimic interesant. Tabloid de doi bani.

    Heeei, uite aici picanterii!

    Concluzia profesională? Măcar amorul să fie de cinci stele.
    7 8
  • inexorabil
    Apropo de psihoza de zi cu zi şi ca să revin la oile mele “conspiraţioniste” şi la "poveştile" de la gura sobei cu “emoli”.

    Băieţii dăştăpţi nu par chiar atât de dăstăpţi...În definitiv, consider că au ales foarte prost covideala pentru planul lor prioritar de a provoca WW3. Teoretic, se conturează o strategie extraordinară de a ţine lumea sub control sanitar, dar trebuie să te gândeşti bine dinainte cum tratezi problema…vindecării. Fiindcă prostimea planetară va cere, în mod previzibil, instinctiv, automat şi continuu, măsuri oficiale de înlăturare a pericolului (apărut din senin sau creat în laboratoare oculte – nu mai contează geneza lui). Cu alte cuvinte, dialectica hegeliană s-a aflat la lucru: “problemă” – reacţie – “soluţie”. Dar cu hibe pentru tartori, fiindcă în ce mod ar putea dânşii să perpetueze covideala, dacă, LOGIC, se impune tratament şi încă eficient?! Că altfel le-ar sări lumea în cap (nu lor direct, ci sclavilor dumnealor din lumea politică).

    Mă rog, încă nu poate fi intuit scopul real al “vaccinului” (deşi a-ţi da cu presupusul nu te costă nimic), dar cert este că emolarii vor fi nevoiţi să clocească alt motiv de “criză generală” (şi musai cruntă).

    Deja se dezumflă gogoaşa…Repet: ei sunt siliţi de conjunctură să dovedească eficienţa “vaccinului” la nivel global, ceea ce aduce după sine eliminarea sau “măcar” restrângerea “pandemiei”. Chiar dacă nu s-ar întâmpla în realitate, tot n-ar avea încotro! Să conceapă noi şi noi tulpini şi tot degeaba: umbra vaccinării îi va urmări tot timpul şi pretutindeni!

    Acţiunea este cât se poate de explicabilă: injectezi ceva în oameni (care nu se pronunţă favorabil chiar instantaneu – nu smulgi consimţământul lor în orice condiţii) şi ei aşteaptă neapărat rezultate imediate, fiindcă nici nu acceptă să negocieze sau să tergiverseze când vine vorba despre viaţa lor organică! Altfel sunt îndreptăţiţi să te suspecteze de diverse tertipuri şi zmekerii din tenebre ştiu asta!! Consecinţele propriilor decizii nu le-ar plăcea deloc…
    Ca să rezumăm sugestiv: (co)vid = efect de bumerang pentru “crema” atotstăpânitoare…

    Măi “geniilor”, mizaţi, bre, tot pe formula clasică a succesului, recte pe varianta “recesiunii economice”, ca în 2008-2009. Dar prelungiţi-o la nesfârşit, agravaţi-o în fel şi chip, construiţi cele mai “solide” argumente pentru “imposibilitatea” de a o contracara…Pentru orice altă scamatorie, chiar există soluţii: fie practice, fie…psihologice.

    PS. Schema de anul trecut, recte relaxarea premeditată a restricţiilor/interdicţiilor, ca să fie “justificată” apoi explozia cazurilor de “îmbolnăvire” din cauza “imprudenţei” maselor şi, de aceea, reluată “temeinic” dictatura zăvorârii (şi la propriu, şi la figurat), ar fi funcţionat de minune şi acum, dar numai dacă nu s-ar fi pus problema vaccinării. De s-ar preta gagiii din nou, sigur s-ar confrunta cu un spectru tare incomod pentru ei: ar fi tentaţi să dea vina pe nevaccinaţi, dar ei nu sunt atât de mulţi în acest moment (ba încă se împuţinează), iar tartorii vor musai şi permanent milioane şi milioane de “infectaţi” în graficul statisticii (iese categoric din calcul răspândirea “virusului” printre vaccinaţi).
    Băieţi, v-aţi complicat prosteşte…Repet: înapoi la barda economico-financiară!
    10 8
  • @Inexorabil
    Poate pentru ca "băeții dăstepti"sunt mai puternici ca oricand dar in acelasi timp sunt si mai vulnerabili ca oricand!Sunt disperati,au inceput sa greseasca prosteste,au devenit vizibili,nu mai au anonimatul drept atu de partea lor.
    6 9
  • @freaca pixu
    daca ai fi avut studii in domeniul medical macar la nivelul unui student din anul 2, ai fi putut evita elegant expunerea in public a ingustimii mintii tale
    0 9
  • inexorabil
    Mafănel, trifidă perpetuu veninoasă, iarăşi arunci pe interval pastila studiilor superioare (alea care îţi lipsesc ţie, cel mai probabil) ?

    Tărăşenia este simplă, cap de cauciuc: vaccin = imunizare/vindecare. Păi nu? O asemenea definiţie se deprinde încă de la grădiniţă!
    Logic, dacă virusul există sau nu, odată ce circulă prin mulţime (deci indiferent dacă adevărat sau fals – concret: ca realitate patologică sau ca petardă emolară), automat trebuie să intervină în ecuaţie noţiunea de tratament (sau “măcar” de apărare!). Întrebarea de baraj este dacă sforarii şi-au asumat acest…risc (care îi vizează strict pe dânşii), atunci când au hotărât să lanseze la apă pandemia (sau “pandemia”).

    Jegurile securiste scot însă de fiecare dată din jobenul magic (alias Ghidul Războiului Psihologic) câte un iepure menit să discrediteze/ridiculizeze “dujmanii” în ochii semenilor – acum, acesta se numeşte “Vorbeşte un habarnist fără studii de specialitate” (mai ales că adevărul se predă numai pe băncile universităţilor, m-hm! – dar marxismul cultural care colcăie pe-acolo nu te deranjează, puiuţ?!).
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru