Damon Hill

Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Top 10: Cele mai dramatice curse care au decis titlul mondial în Formula 1

Pene de combustibil, accidente produse mai mult sau mai puţin în mod deliberat, abandonuri tehnice sau ploi torenţiale sunt câteva dintre elementele care au influenţat decisiv stabilirea campionilor mondiali în ultima etapă a unui sezon de Formula 1.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: 20 de ani de la primul titlu mondial al lui Michael Schumacher

Michael Schumacher a obţinut primul său titlu mondial în 13 noiembrie 1994 pe circuitul de la Adelaide din Australia la capătul unui duel controversat cu Damon Hill în urma căruia amândoi au fost nevoiţi să abandoneze.
Miercuri, 27 August 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Tată şi fiu - familii de piloţi în Marele Circ

Pe parcursul istoriei, 11 cupluri tată şi fiu au concurat în Formula 1, cele mai cunoscute fiind familiile Hill, Villeneuve sau Rosberg.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | F1 TOP

TOP 10: Echipele cu cele mai multe victorii consecutive în Formula 1

McLaren, Ferrari, Red Bull şi Williams domină topul echipelor cu cele mai multe victorii consecutive în istoria Formulei 1, însă Mercedes s-ar putea infiltra în clasament în acest sezon.
Miercuri, 28 August 2013 | Formula 1

VIDEO: Documentarul "1" despre măsurile de securitate din F1, lansat în 1 octombrie

"1" este un nou documentar despre Formula 1 care va analiza măsurile de securitate din Formula 1 şi care va fi lansat pe internet în 1 octombrie.
Marti, 07 Iunie 2011 | Formula 1

Damon Hill va renunţa la funcţia de preşedinte al BRDC

Damon Hill a anunţat că va renunţa la funcţia de preşedinte al British Racing Drivers' Club, compania care deţine circuitul de la Silverstone.
Vineri, 16 Ianuarie 2009 | Motorsport

Maserati 250F, cea mai tare masina de curse din istorie

Britanicii au votat monopostul Maserati 250F ca cel mai reprezentativ din istoria automobilismului, in cadrul unui concurs organizat de revista Octane.

Tag-uri similare

Maserati, Marea Britanie, cursa, Carroll Shelby, Damon Hill, Derek Bell, Sir Stirling Moss, 250F, Nick Mason, Andy Wallace
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru