Fuelgate

Marti, 30 August 2016 | Industrie

Scandalul Mitsubishi ia amploare: încă 8 modele au păcălit testele de consum şi nu mai pot fi vândute în Japonia

Încă 8 modele Mitsubishi au păcălit testele de consum în Japonia, pe lângă cele 4 anunţate anterior, iar printre ele se află şi SUV-ul Pajero.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | Industrie

Adio, dar rămân cu tine: CEO-ul Suzuki şi-a dat demisia, dar va rămâne preşedintele constructorului japonez

Osamu Suzuki a anunţat că demisionează din postul de CEO-ul al Suzuki din cauza scandalului generat de testele necorespunzătoare pentru consum, însă va rămâne în funcţia de preşedinte.
Marti, 31 Mai 2016 | Industrie

Unde nu sunt bani, vai de teste: Suzuki susţine că nu a avut resurse financiare pentru a testa corespunzător consumul modelelor

Suzuki susţine că nu a avut suficiente resurse financiare pentru a putea testa consumul de carburant al modelor implicate în cel mai nou scandal din industria auto.
Miercuri, 18 Mai 2016 | Industrie

După Mitsubishi, potopul: Suzuki a trucat testele de consum de carburant în Japonia: "Am folosit altă metodă decât cea oficială"

Suzuki a anunţat că a falsificat consumul de carburant pentru toate cele 16 modele comercializate în Japonia, întrucât a folosit o altă metodă de testare decât cea oficială.
Joi, 12 Mai 2016 | Industrie

Salvarea vine de la "trădători": Nissan a cumpărat 34% din acţiunile Mitsubishi pentru 2.2 miliarde de dolari

Nissan a achiziţionat 34% din acţiunile Mitsubishi pentru 2.2 miliarde de dolari, după ce în urmă cu o lună a fost la originea dezvăluirilor privind trucarea testelor de consum.
Miercuri, 11 Mai 2016 | Industrie

Scandalul Mitsubishi: alte 9 modele sunt implicate în trucarea consumului, inclusiv versiunea japoneză a SUV-ului ASX

Mitsubishi a confirmat că alte 9 modele sunt implicate în scandalul trucării testelor de consum. Printre ele figurează şi SUV-ul RVR, care în Europa este comercializat sub numele ASX.
Joi, 28 Aprilie 2016 | Industrie

Mincinoşi în propria ţară, cinstiţi cu americanii: Mitsubishi susţine că a respectat regulamentele testelor de consum din SUA

Mitsubishi susţine că o investigaţie internă a demonstrat că producătorul japonez a respectat regulamentul testelor de consum din Statele Unite pentru modelele lansate în ultimii 3 ani.
Marti, 26 Aprilie 2016 | Industrie

Japonezii au minţit timp de 25 de ani: Mitsubishi a falsificat testele de consum începând din 1991

Mitsubishi a dezvăluit că a falsificat testele de consum pentru 600.000 de maşini începând din 1991, iar companiile din grupul japonez sunt reticente să salveze producătorul de la un eventual faliment.
Vineri, 22 Aprilie 2016 | Industrie

Scandalul Mitsubishi ia amploare: maşina electrică i-MIEV, Outlander şi alte modele ar putea fi afectate de trucarea consumului

Mitsubishi a anunţat că şi alte modele ar putea fi implicate în scandalul trucării consumului, inclusiv maşina electrică i-MIEV, pe lângă Pajero și Outlander.
Joi, 21 Aprilie 2016 | Industrie

În pragul falimentului: Mitsubishi riscă să dispară din industria auto după scandalul trucării testelor de consum

Mitsubishi are rezerve de numai 3.5 miliarde de euro, care s-ar putea dovedi insuficiente pentru a evita falimentul ca urmare a costurilor care vor fi generate după ce a recunoscut că a trucat testele de consum.
Miercuri, 20 Aprilie 2016 | Industrie

Volkswagen nu mai este singurul constructor mincinos: Mitsubishi a falsificat testele de consum pentru 600.000 de maşini din Japonia

Mitsubishi a dezvăluit că a falsificat testele de consum şi, implicit, cele de emisii în cazul a 600.000 de maşini pe care le-a produs pentru piaţa din Japonia, dintre care trei sferturi pentru Nissan.

Tag-uri similare

Mitsubishi, fuelgate, Mitsubishi eK, consum Mitsubishi, Dayz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru