Grupul Fiat-Chrysler

Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Lancia supraviețuiește cu un singur model în gamă: în primele 9 luni, a vândut mai mult în Italia decât Alfa Romeo în toată Europa

Lancia, brandul “abandonat” de grupul Fiat-Chrysler, a reușit să vândă peste 45.000 de mașini în primele 9 luni, doar pe piața din Italia, depășind vânzările totale Alfa Romeo în Europa. Cu un singur model în gamă, Ypsilon, Lancia a dispărut însă din planurile de viitor ale grupului italian.
Luni, 04 Decembrie 2017 | Industrie

Grupul Fiat-Chrysler vrea o colaborare mai strânsă cu Hyundai: constructorii ar putea dezvolta împreună transmisii și sisteme de propulsie pe hidrogen

Grupul Fiat-Chrysler negociază un parteneriat tehnic cu Hyundai pentru a dezvolta împreună transmisii și sisteme de propulsie pe hidrogen, însă minimalizează posibilitatea unei fuziuni.
Marti, 30 August 2016 | Tehnologie

Samsung merge pe urmele Apple şi Google: Grupul Fiat-Chrysler, interesat de un parteneriat cu producătorul de electronice

Grupul Fiat-Chrysler a confirmat că este interesat de un parteneriat strategic cu Samsung, companie care ar putea cumpăra divizia de componente auto Magneti Marelli.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Industrie

Luca di Montezemolo a părăsit Ferrari, dar trasează viitorul companiei: fără SUV-uri şi un singur Ferrari american

Luca di Montezemolo şi-a anunţat retragerea din fruntea Ferrari. Omul care a stat alături de Enzo Ferrari şi care a salvat compania de la faliment se desparte de fotoliul de preşedinte după o activitate de 23 de ani, descrişi ca fiind „de neuitat”.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Industrie

Divorţul dintre Sergio Marchionne şi Luca di Montezemolo este iminent. Soarta Ferrari în derivă

Luca di Montezemolo şi-a dorit mereu ca Ferrari să fie un brand autonom, dedicat exclusivităţii. În schimb, Sergio Marchionne îşi doreşte ca Ferrari să fie integrat complet în conglomeratul Fiat-Chrysler. Diferenţele de opinie apropie un divorţ între cei doi lideri şi un nou destin pentru Ferrari.
Joi, 02 Ianuarie 2014 | Industrie

Oficial: Fiat achiziționează 100% din Chrysler Group. Urmează fuziunea într-o singură companie

Fiat a ajuns la un acord cu sindicatul american UAW pentru achiziția restului de 41.47% dintre acțiunile Chrysler pe care nu la avea încă sub control. Cele două companii vor fuziona după 20 ianuarie, noul constructor urmând să devină a șaptea putere auto mondială.

Tag-uri similare

Fiat Chrysler, Marchionne, Fiat Group, grupul Fiat-Chrysler, Chrysler Group, achizite Chrysler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru