Hyundai Nurburgring

Miercuri, 20 Iulie 2016 | Modele noi

Hyundai a dezvăluit melodia pe care va dansa împotriva lui Renault Megane RS: noul i30 N va avea 260 de cai putere și va suna ca o adevărată sportivă

Hyundai i30 N va fi primul hot hatch veritabil al sud-coreenilor. Va fi construit cu ajutorul unui inginer șef de la BMW M și promite să sune ca un adevărat model sportiv.
Luni, 30 Mai 2016 | Modele noi

Hyundai își începe drumul către performanță: primul model al diviziei N va fi un hot hatch bazat pe i30, cu 260 de cai putere

Hyundai lucrează de zor la primul model al diviziei sale de performanță N. Este vorba despre un i30 sportiv, așteptat anul viitor și dezvoltat pe baza noii generații a compactei.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Industrie

Hyundai a demarat testele la centrul său de la Nurburgring

Hyundai a deschis centrul său de testare de la Nurburgring, al doilea complex al mărcii deschis în Germania. Construcţia a costat 6.6 milioane de euro.
Vineri, 31 Mai 2013 | Modele noi

Hyundai va finaliza în august centrul său de teste de la Nurburgring

Hyundai a prezentat primele imagini prelucrate digital ale centrului său de test de la Nurburgring. Acesta va fi finalizat în august şi a costat 5.5 milioane de euro.
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | Tehnologie

Hyundai construieşte la Nurburgring un centru de testare a modelelor sale

Hyundai a anunţat că va investi 5.5 milioane de euro în construirea unui centru de testare a vehiculelor, ridicat chiar lângă circuitul de la Nurburgring.

Tag-uri similare

Hyundai, Hyundai i30, Hyundai ix35, Hyundai i40, Hyundai Nurburgring, Hyundai centur de testare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru