Imprimare 3D

Marti, 08 Decembrie 2020 | Tehnologie

Mașini produse prin imprimare 3D? Tehnologia e încă în dezvoltare, dar BMW face pași masivi în această direcție

Fiecare dintre piesele care compun o mașină trebuie produsă cu ajutorul unei matrițe. Iar când 10.000 de piese înseamnă 10.000 de matrițe, costurile și timpul de producție cresc simțitor. Tehnologia imprimării 3D de componente din plastic și metal promite să rezolve această problemă. Și să facă piesele mai rezistente și mai ușoare.
Duminica, 29 Martie 2020 | General

Cupra introduce elemente de caroserie fabricate la imprimantă 3D: Leon Competicion este primul model care beneficiază de noile accesorii

Cupra Leon Competicion, modelul pregătit de spanioli pentru ediția din acest an a TCR, a fost echipat cu o serie de elemente de caroserie fabricate la imprimată 3D. Modelul de circuit mizează pe motorul pe benzină de 2.0 litri cu 340 CP.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea să introducă piese imprimate 3D în producția de masă: “Scopul este să le integrăm cât mai repede în viitoarele noastre modele”

Volkswagen a anunțat că vrea să folosească tehnologia imprimantelor 3D pentru anumite piese care să fie integrate în viitoarele generații de modele. Nemții susțin că, în curând, numărul pieselor imprimate 3D va crește semnificativ în structura unei mașini.
Vineri, 04 Mai 2018 | Tehnologie

Piesele auto imprimate 3D dau startul unei noi ere în producția auto: "Sunt mai ușoare, mai rezistente și economisesc timp, materiale și bani"

Unele subansamble auto care astăzi sunt produse din 8 piese diferite dezvoltate de mai mulți furnizori vor putea fi imprimate 3D într-o singură bucată. Procesul va fi pus practic în aplicare de General Motors în Statele Unite.

Tag-uri similare

productie, imprimare 3D
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru