Jaguar F-Type SVR

Miercuri, 09 Mai 2018 | General

Alege să urci într-un Ring Taxi Jaguar: F-Type SVR și XJR575 au fiecare câte 575 CP și sunt gata să-ți ofere experiențe unice pe Nurburgring

Dacă vrei să simți senzații tari pe circuitul de la Nurburgring, poți alege să urci într-un Ring Taxi. De acum, oferta Jaguar include un F-Type SVR și un XJR575. Fiecare dintre cele două modele oferă 575 de cai putere, iar la volan se vor afla piloți profesioniști.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jaguar F-Type SVR primește un pachet exterior din partea diziviei SVO: kit-ul este gratuit și poate fi comandat în șase teme diferite

Jaguar F-Type SVR va fi disponibil împreună cu kit-ul "Graphic Pack". Britanicii oferă elemente de caroserie cu tușe inspirate din motorsport. Debutul acestei versiuni va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 17 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Primele poze cu ”pisici” care îi vor sensibiliza și pe bărbați: Jaguar F-Type SVR Coupe și Cabrio au debutat oficial

Jaguar a dezvăluit oficial cea mai puternică versiune a modelului F-Type. Se numește SVR și este capabilă să atingă 320 de km/h.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | GENEVA 2016

Pisica blândă zgârie rău: Jaguar F-Type SVR va avea o viteză maximă de 320 de km/h

Jaguar va lansa la Geneva noul F-Type SVR, versiunea de performanță a frumosului coupe. Modelul va beneficia de un motor V8 și va putea atinge o viteză maximă de 320 km/h.

Tag-uri similare

Jaguar, Jaguar F-Type, Jaguar F-Type SVR, Jaguar F-Type de performanta, viteza maxima Jaguar F-Type SVR
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru